Osupljivo

Ste vedeli, da vsak lunin cikel v sanje prinaša svoja sporočila?

Holly Emmerson
16. 2. 2022, 10.40
Posodobljeno: 16. 2. 2022, 10.51
Deli članek:

Morda že poznate moč lune, njene cikle in kako vplivajo na vaše budno življenje. Toda ali ste kdaj pomislili, da luna vpliva tudi na vaš spanec in sanje?

Profimedia
Sanjski svet je kraj, kamor greste vsako noč in se dotaknete božanske, univerzalne in neskončne modrosti.

Morda ste vpliv lune na sanje že opazili, a se niste zavedali, da lahko sanjsko lunino energijo tudi uporabljate.
Zabaven način, da začnete razumeti, kdaj največ sanjate in kakšne sanje imate, je, da spremljate svoje sanje skozi čas. Seveda je potrebno nekaj predanosti, a je vredno!
Imejte zraven postelje sanjski dnevnik in vanj vsako jutro zapišite, kaj ste sanjali ter v katerem horoskopskem znamenju je bila Luna. Sčasoma boste začeli opažati nekaj precej neverjetnih vzorcev. Na primer, da čeprav sanjate vsako noč, so običajno, ko je Luna v vodnarju, sanje polne sporočil Duha in povezava z Univerzumom izjemno jasna in močna!

SANJE KOT VODILO
Uporaba moči lune skozi sanjski svet zelo podpira podzavest in energetska telesa ter vam lahko pomaga pri zdravljenju, premikanju, usklajevanju in manifestiranju v vsakdanjem budnem življenju.
Naše povabilo je, da začnete raziskovati, kako spite in sanjate v odnosu z luno in njenimi cikli.
Ko boste lahko vsako noč zavestno uporabili močno lunino energijo iz svojih sanj, boste začeli bolje razumeti sebe ter svoj globlji, čarobni in božanski odnos ne samo do lune, ampak do celotnega vesolja!

PREMIŠLJENI KORAKI
Pomislite na nekaj, za kar bi želeli napotke. Recimo, da želite izboljšati svojo intuitivno sposobnost. In potem vprašanje zastavite optimalno za trenutno lunino fazo.
– Mlada luna: ustvarjate lahko iz praznine samega ustvarjanja. To je začetek manifestacije in je brez dojemanja. V našem primeru bi torej izpostavili namen izboljšati svoje intuitivne sposobnosti. Tukaj je namen, ki ga lahko uporabite, preden greste spat, da se osredotočite: »Duhovni vodniki me vodijo pri izboljšanju svoje intuitivne sposobnosti.« (V tem času ne iščete posebnih napotkov, ampak določate svoj namen za celoten cikel lune.)
– Rastoča luna: lunina energija in vaša namera se gradita skozi ta cikel. Torej ste v fazi klicanja, kaj morate vedeti, narediti ali pozdraviti, da izboljšate svojo intuitivno sposobnost. Vaša namera se začne rahlo spreminjati, vprašanji, ki bi ju lahko postavili v Svetu sanj, pa sta: »Kaj moram narediti, da lahko povečam svojo intuicijo?« »V kaj moram stopiti in utelešati, da povečam svojo intuicijo?«
– Polna luna: luna je na vrhuncu svoje moči in polnosti kreacije. Osredotočite se na to, da omogočite energiji polne lune, ki vas podpira v svetu sanj, da aktivira vašo intuicijo na globlje načine. Na tej točki naj bi iz sanj prišla sporočila Duha o tem, kaj lahko storite, da izboljšate svoje intuitivne sposobnosti. Prepričajte se, da izvajate ta dejanja. Utelesite to, kar so vaše sanje delile z vami. Namena, ki ju lahko določite, preden greste spat v času polne lune, sta: »Kako je videti popolno utelešenje moje intuitivne sposobnosti?« »Kako lahko zdaj najbolje uporabim svojo intuicijo zase in za druge v svojem življenju?«
– Upadajoča luna: njena energija se zdaj izgublja in sprošča in vi ste poklicani, da storite enako. Vsako noč, preden greste spat, si določite namen, da boste prejeli navodila o tem, kaj morate zavreči in sprostiti, da bi bolje dojemali svojo intuicijo: »Kaj moram zavreči, sprostiti ali opustiti, da lahko povečam svojo intuicijo?« »Katera prepričanja ali negativni vzorci ne podpirajo mojega intuitivnega procesa?«
Ko se luna znova približuje novemu ciklu, lahko razmišljate o tem, kaj ste izpustili, kaj ste bolj utelešali in kako vam bo ta nova raven razumevanja pomagala določiti namen za naslednji cikel.
– Primer namena za naslednji lunin cikel je: »Duh, prosim, pokaži mi, kako lahko uporabim svoje intuitivne sposobnosti, da služim drugim.«
Opisano prakso lahko uporabite na vseh področjih svojega življenja – osebnem, poslovnem, duhovnem, fizičnem in čustvenem.

NAVODILA ZA BELEŽENJE
Ne glede na to, ali sledite sanjam ali svoje sanje uporabljate za prejemanje navodil, je tukaj nekaj napotkov za dnevnik, ki podpirajo proces pisanja, oziroma vprašanja, na katera iskreno odgovorite, da vam zjasnijo pogled.
Kako ste se počutili, ko ste se zbudili?
Koliko časa ste spali?
Ste spali dobro ali slabo?
Kako ste spali v vsaki od luninih faz?
Kako se vaš zunanji svet spreminja zaradi dela s sanjami in luno?
Kako se je določeno področje vašega življenja spremenilo v določenem luninem ciklu?

Sprva se vam bo sledenje luninim ciklom in sanjam morda zdelo subtilno, vendar je dobro, da vse to hranite v svojem sanjskem dnevniku, da boste lahko priča premikom v sebi in temu, kar se bo začelo manifestirati v vašem fizičnem svetu.

Estrada

SanjskaPoroka-clanek-svet
Last minute Sanjska poroka

Glasovanje: Kdo si zasluži 'Last minute Sanjsko poroko'?

Moamer Kasumović
Šok v BiH

Znani bosanski igralec Moamer Kasumović obsojen zaradi spolnega napada na mladoletnika

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

Zanimivosti

ciper_2
Ciper

Vse izgleda kot pred 50 leti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov