Zanimivosti

Ali veste, kako osvežiti svojo omaro ne da bi porabili preveč denarja? Preverite naše predloge za najbolj ugodno obutev in modne dodatke te pomladi!

Oglasno sporočilo
8. 3. 2022, 12.05
Posodobljeno: 8. 3. 2022, 12.05
Deli članek:

Zima se počasi poslavlja in mnogi imamo prave težave s prehodnim obdobjem, saj moramo kombinirati kose, za katere že nimamo prave domišljije pri stajlingih, saj smo že porabili vse ideje, oblačila pa se nam zdijo že ponošena. Če tudi vi potrebujete pomoč pri tem, smo pripravili odličen vodič za osvežitev stajlinga z novimi supergami, ne da bi pri tem porabili celo bogastvo!

Klasika ni nikoli slaba ideja!

Če se ne morete odločiti za svoj popolni par novih superg, se držite klasičnih oblik in barv. Jeans, krila, obleke, pa tudi bolj elegantna ženska oblačila bodo izgledala odlično, če jih skombinirate z enostavnim, vendar učinkovitim parom klasičnih superg. Blagovno znamko Bench so spoznali že mnogi ljubitelji kvalitetne športne obutve, ki pri tem ne želijo porabiti preveč denarja, zato jo toplo priporočamo tudi vam. V Deichmannu boste lahko našli čudovit izbor najbolj iskanih sezonskih modelov superg Bench za celo družino.

Izstopajte na svoj edinstveni način!

Če pa želite to sezono še posebej izstopati, vam svetujemo izbor različnih zanimivih vzorcev in barv, da bi vaš stajling v vsakem trenutku lahko izražal svojstven karakter in vašo osebnost. Močne barve, dodatki, okraski in mali dekorativni elementi na supergah bodo zagotovo pritegnili poglede mimoidočih in hkrati poskrbeli, da bo vaš outfit vse kaj drugega kot dolgočasen! Zakaj ne bi tudi svojega poslovnega videza osvežili z dodatkom superg z zanimivimi detajli kot so kovinski dodatki, patenti, višji podplat? Vse to in še več lahko najdete v kolekciji blagovne znamke Graceland, ki je na voljo ekskluzivno v Deichmannu.

Ko se počutite udobno in dobro – tudi izgledate popolno!

Eden izmed razlogov, zakaj so superge tip obutve, ki zares izpopolni čisto vsak videz je ta, da se boljše počutimo v udobni obutvi, ki nam nudi podporo in stabilnost. Velja pa tudi, da če se počutite dobro, boste tudi izgledali čudovito!

Superge blagovne znamke Esprit so po celem svetu prepoznane po svoji funkcionalnosti in udobju, njihovi modeli pa vedno spremljajo svetovne trende in vsako sezono v svojo kolekcijo vključijo nove, prekrasne dizajne. Bele ali modre superge boste z lahkoto kombinirali z vsakim klasičnim stajlingom, po drugi strani pa lahko izberete športne, bolj robustne superge v rjavkastih odtenkih, ki bodo čudovito poudarile krila srednje dolžine iz nežnejših materialov, ki so to pomlad tako priljubljeni!

Superge so čudovit način, da v svojo garderobo vnesete nekaj pomladne svežine, pri tem pa ostanete znotraj svojega proračuna. Odločite se za obisk Deichmanna in našli boste odlične modele superg po zelo dostopnih cenah!

Preverite celo kolekcijo na spletni strani www.deichmann.com

Estrada

darja gajsek
Uživa, ko poje skupaj s publiko

Vili Resnik: "Želim si dočakati sto let!"

ana-petrič
Naročen poizkus diskreditacije

Slovenka leta Ana Petrič žrtev tako imenovanega 'fishinga'

SanjskaPoroka-clanek-svet
Last minute Sanjska poroka

Glasovanje: Kdo si zasluži 'Last minute Sanjsko poroko'?

Moamer Kasumović
Šok v BiH

Znani bosanski igralec Moamer Kasumović obsojen zaradi spolnega napada na mladoletnika

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Zanimivosti

kajenje_1
Edward Bernays

Freudov nečak je ženske spodbujal h kajenju

ciper_2
Ciper

Vse izgleda kot pred 50 leti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan