Zanimivosti

Prvoščite si košček dobrote

Oglasno sporočilo
24. 1. 2022, 10.20
Posodobljeno: 15. 2. 2022, 08.37
Deli članek:

Loackerjeve napolitanke so znane po odličnem polnem okusu in izjemni hrustljavosti.

Da je nekaj dobro, za Loacker pomeni mnogo več, kot le to, da ima dober okus. Pomeni tudi, da so izdelki popolnoma naravni in da pri njihovi pripravi ravnajo odgovorno do narave in okolja.

Skrbno izbrane sestavine

Skrivnost uspeha Loackerjevih napolitank in čokoladnih specialitet se skriva v skrbno izbranih naravnih sestavinah in proizvodnji, ki leži na 1000 metrih nadmorske višine, v osrčju neokrnjene narave italijanskih Dolomitov. Za svoje izdelke vedno uporabljajo le najboljše naravne sestavine: hrustljave italijanske lešnike z lastnih plantaž, ki so sveže prepraženi pri Loackerju, mleko in svežo vodo iz okoliških gora, visoko kakovosten kakav iz Afrike, burbonsko vanilijo z Madagaskarja … Ob tem pa naj izpostavimo, da Loackerjeve napolitanke in čokoladne specialitete ne vsebujejo gensko spremenjenih organizmov, umetnih barvil in arom ter trans maščob. Na vsakem koraku v proizvodnem procesu poteka strogo preverjanje, da dobijo najboljši okus iz vsakega delčka sestavin. Poskrbeli so, da so izdelki popolnoma naravni in ponujajo še več okusa, čeprav so zmanjšali količino sladkorja v njih.

Odgovorni do okolja in povezani z naravo

Pri Loackerju pozornosti ne posvečajo le okusu ampak so tudi trajnostno naravnani. Njihova embalaža je 100-odstotno obnovljiva in z novimi pakiranji so količino embalaže zmanjšali kar za 120 ton letno. S pridelovalci sestavin sodelujejo dolgoročno in neposredno, ker le tako lahko zagotavljajo najvišjo kakovost pridelkov. Lokalne skupnosti tudi izobražujejo o pridelovanju in ohranjanju okolja. Ohranjanje narave in družbena odgovornost sta vedno bili ključni vrednoti podjetja in za Loacker predstavljata del koncepta dobrote, ki poleg dobrega okusa pomeni še veliko več.

Privoščite si košček dobrote. Loacker.

Zanimivosti

blazina
Sveža postelja

Za sladek spanec primerno vzdržujte odeje in vzglavnike

žafran v kulinariki
Rastline v kulinariki

Žafran je nekoč slovel kot zdravilo, danes kot začimba

rep08-2025_naslovka
Zanimivosti

Koga se boji Janez Janša: predsednik SDS na shod Ruparjevih upokojencev prišel v spremstvu telesnih stražarjev

Roškar, Glorija in Tijan
Posebna gosta

Na počitnicah pri Roškarju: Navihana osnovnošolca zabavala voditelja

opuncija
Indijska figa

Zdrav sadež, ki ima pomembno vlogo pri ohranjanju zdravja ožilja

Rakek_emb_skupina03
Zanimivosti

Prihodnost farmacevtske embalaže: Inovativni pristopi DS Smith Slovenija na sejmu Pharmapack 2025