Zanimivosti

Vodnik za Božič: Pokažite s svojim darilom skrb za zdravje ljubljene osebe

Oglasno sporočilo
20. 12. 2021, 14.27
Posodobljeno: 3. 1. 2022, 11.37
Deli članek:

Božič je pred vrati in kot vedno nenadoma zavlada panika, kaj kupiti svojim najljubšim.

Najti prava darila za tiste, ki jih imate radi, ni vedno lahka naloga. Kaj si želi moja mama? Kaj potrebuje moj oče? Kaj pa si lahko od tega privoščim? To so vprašanja, ki si jih zastavljamo, ko se sprehajamo po nakupovalnem središču ali ko iščemo najboljše darilo na spletu.

Ko izbirate darila za svoje najljubše, premislite, kakšni so. Ali radi tečejo? Koliko skrbijo za svoje zdravje in kondicijo? Huawei ponuja celo vrsto izdelkov, ki so zelo dobri in prilagojeni vsakemu okusu, tako da lahko za to novo leto navdušite tiste, ki jih imate radi.

Zdravje je bogastvo. Popestrite življenje svojih najljubših in jim ta božič podarite Huawei Watch GT 3

Zadnja leta nam je zdravje v ospredju in njegovo spremljanje je pomembnejše kot kadarkoli. Najljubši osebi to leto podarite nekaj, kar bo v korist njenemu umu, telesu in duši.

Naša pametna ura je na razpolago v velikosti 46 mm in 42 mm (za vsakega člana družine). Huawei Watch GT 3 je dinamična in inteligentna ura. Ima sodobno obliko, napredno tehnologijo in lahko natančno spremlja zdravje in kondicijo s pomočjo TruSeenTM 5.0+, baterije, ki traja 14 dni, in osebnega AI trenerja teka.

Najnovejši Huawei TruSeen 5.0+ omogoča izboljšano točnost in dinamično spremljanje srčnega utripa, predvsem v času treninga. Poleg tega ima Huawei Watch GT 3 ergonomsko oblikovano 2.5D zadnje ohišje s skrbno poliranim 3D zakrivljenim steklom, prilagojenim kostem zapestja. Zaradi svoje oblike je popolnoma udoben za nošenje, ima učinkovito zaščito proti bleščanju ter izboljšuje kakovost spremljanja srčnega utripa.

Huawei TruSeen 5.0+ dodatno izboljšuje točnost spremljanja srčnega utripa in spremljanja SpO2. Tudi signal je izboljšan z inovativnim algoritmom za prilagajanje večkanalnega signala, povečana pa sta tudi hitrost izhoda SpO2 in točnost.

Trajanje baterije je 14 dni pri običajni uporabi ure. Huawei Watch GT 3 s premerom 42 mm ima baterijo, ki traja 7 dni pri običajni uporabi. Dolga življenjska doba baterije omogoča, da uro nosite ves dan in jo uporabljate tudi tedaj, ko spite. Huawei Watch GT 3 ima Huawei TruSleep™ 2.0 tehnologijo za spremljanje spanja. Lahko spremljate faze spanja, srčni utrip v realnem času, dihanje v spanju in ocenite kakovost sna brez prekinitve spanja.

Ko tisti, ki ste mu podarili pametno uro, ne spi, lahko izbira med več kot 100 načini telovadbe. Tudi če teče, skače, smuča ali plava v mrzli vodi, lahko spremlja vse parametre in svoje napredovanje v priljubljenih zimskih športih. Poleg tega novi AI trener teka znanstveno analizira tedenske podatke o treningu in avtomatično prilagaja urnik teka za naslednji teden zaradi tega, da bi stalno napredovali in bili boljši.

Huawei Watch GT 3 je odlično darilo za vsako osebo, ki želi spremljati svoje zdravje, ostati povezana z drugimi in biti v dobri formi.

Poleg ure Huawei Watch GT 3 je Huawei pred kratkim dal na trg nova 9, pametni telefon, Huawei MateBook 14s, prenosni računalnik in MateView GT monitor.

Estrada

SanjskaPoroka-clanek-svet
Last minute Sanjska poroka

Glasovanje: Kdo si zasluži 'Last minute Sanjsko poroko'?

Moamer Kasumović
Šok v BiH

Znani bosanski igralec Moamer Kasumović obsojen zaradi spolnega napada na mladoletnika

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

Zanimivosti

ciper_2
Ciper

Vse izgleda kot pred 50 leti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov