gurman

Prenovljeni izdelki za kuhanje in peko Gurman iz Zelene Doline

Oglasno sporočilo
25. 11. 2021, 14.23
Posodobljeno: 25. 11. 2021, 14.24
Deli članek:

Vsi izdelki linije Gurman Zelene Doline nastajajo iz najboljšega mleka slovenskih kmetij, so brez GSO in so nepogrešljivi pri prihajajoči praznični peki in kuhi.

Arhiv
Izdelki Gurman Zelene doline.

Mlekarna Celeia je v sklopu obsežne prenove izdelkov Zelene Doline, prepoznavnih pod sloganom »Naravni od nekdaj«, v teh dneh predstavila še osvežene izdelke za kuhanje in peko Gurman. Slovenska skuta, maslo, mileram, smetana za kuhanje ali stepanje in maskarpone nastajajo le iz najboljšega mleka slovenskih kmetij in so brez gensko spremenjenih organizmov (brez GSO). Izdelki Zelene Doline Gurman vas že čakajo v najbližji trgovini.

Blagovna znamka Zelene Doline zaključuje celovito prenovo videza svojih izdelkov, ki so jo povezali pod sloganom »Naravni od nekdaj«. Z njo želijo kupce opozoriti na izjemno konkurenčno prednost izdelkov: »Vsi naši izdelki nastajajo izključno iz domačega, slovenskega mleka, ki je brez gensko spremenjenih organizmov, in prihaja z več kot 800 kmetij iz Savinjske, Šaleške, Koroške, širše Celjske in Kozjanske regije,« pojasnjujejo v mlekarni Celeia in dodajajo, da izdelki Zelene Doline nosijo tudi certifikat Izbrana kakovost – Slovenija, ki je porok za pristne, domače okuse in preverjeno poreklo.

Pred kratkim so v sklopu prenove kupcem predstavili prenovljene izdelke Gurman Zelene Doline. Kupcem dobro poznani so nepogrešljivi pri kuhanju in peki: »Naše slovenske skute - pasirana, nepasirana, posneta in neposneta so priljubljeni izbor kupcev, prav tako pa sladka smetana za stepanje, smetana za kuhanje, kisla smetana in mascarpone. Zdaj kupce čakajo v prenovljeni embalaži, tako da jih bodo lahko v trgovinskih hladilnikih še hitreje našli,« pojasnjujejo. Mlekarna Celeia je to jesen že predstavila prenovljene mlečne namaze in kajmake ter mleko Zelene Doline, ki je bilo za svojo kakovost tudi letos nagrajeno na mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu Agra v Gornji Radgoni.

Estrada

Zanimivosti

neprepoznavni_1
Preprost program

Postanite neprepoznavni v samo nekaj tednih

možgani, glava
Psihološki pojav

Znanstveniki spreminjajo navade v možganih

gebhard rosmanith (1)
Intervju

Na koncu ljudje jedo tisto, kar je v interesu korporacij

zanositev
Zgodba Melite Slavič

Rodila pri 46 letih: ni besed, ki bi opisale, kaj sem čutila, ko sem ga prvič zagledala

hladilnik, prenajedanje, nočni prigrizek
Zdravi prigrizki

Ste tudi vi nenehno lačni in brskate po hladilniku?

viki-groselj
Intervju

Viki Grošelj se po petdesetih letih vrača pod veličastni Makalu