Zanimivosti

Tekmovanje ljubiteljskih kuharjev: Sladica začinjena s pravo mero ustvarjalnosti

Oglasno sporočilo
29. 3. 2021, 09.29
Posodobljeno: 29. 3. 2021, 09.29
Deli članek:

Bliža se Velika noč, z njo pa tudi čas ustvarjanja za kuhinjskim pultom v krogu družine. Pri bogato obloženi velikonočni mizi seveda ne gre brez tradicionalnih sestavin, kot so šunka, hren in jajca, ki pa jih lahko letos pripravite malo drugače; po receptih kuharskega mojstra in s prvovrstnimi sestavinami Kotányi.

Tekmovanje ljubiteljskih kuharjev: Velikonočna generalka bo med 1. in 7. aprilom poskrbelo za pravo kuharsko dogodivščino. Skupaj z najmlajšim slovenskim kuharskim mojstrom Lojzetom Čopom, ki ga bodo spremljali prek spleta, bodo tekmovalci po njegovem receptu pripravili izvrsten velikonočni meni s tradicionalnimi sestavinami, postavljenimi v nove oblike.

Z odličnimi sestavinami do odlične sladice

Poleg glavne jedi k velikonočni pojedini seveda sodi še izvrstna sladica. Za še boljše okuse v sladici Velikonočne generalke bodo poskrbeli izdelki zlatega sponzorja Kotányi. Tako bomo za puhasto teksturo poskrbeli s Kotányi pecilnim praškom, za inovativno dekoracijo pa s Kotányi sesekljanimi pistacijami.

Peci, ustvarjaj, uživaj! Kotányi aromatične sladkorje odslej najdete v manjšem, še priročnejšem pakiranju. Da bo zabava ob velikonočnem ustvarjanju res popolna, smo v ponudbo izdelkov dodali tudi pecilni prašek. Uživajte! Več o izdelkih lahko najdete na www.kotanyi.com.

Na najokusnejše tekmovanje te pomladi v družbi priznanega slovenskega kuharskega mojstra Lojzeta Čopa se lahko prijavite prek spletne povezave. Ne odlašajte s prijavo – najboljše čakajo bogate nagrade!

Zanimivosti

lesena žaluzija
Skriti kotički

Prah, ujet v radiator, se s toplim zrakom širi okrog

zivali pri veterinarju (3)
Pasje težave

Moj pes smrči. Ali je to normalno?

kringa-naslovna
Vampir iz Istre

Prvi vampir v Evropi

jajca na pultu
Vsestransko živilo

Nasveti, ki vam pridejo prav pri uporabi in pripravi jajc

janin vrt1 shutterstock
Vrtnina za vsak vrt

Kako do lepega česna

umazana tipkovnica
Leglo umazanije

Bakterij na tipkovnici je več kot na javnem stranišču