Zanimivosti

Pripravljeni na vse vrste pustolovščin

Oglasno sporočilo
4. 11. 2020, 14.40
Posodobljeno: 4. 11. 2020, 14.44
Deli članek:

Na trg je prispela temeljito posodobljena različica prodajne uspešnice Tiguana. Ta Volkswagnov markanten SUV je opremljen z najsodobnejšimi tehnologijami za kar najbolj praktično in udobno vožnjo, obenem pa s svojim izstopajočim videzom v okolici pusti globoke sledi.

Druga, konkretno nadgrajena generacija Tiguana je s posodobitvijo postavljena na novo evolucijsko stopnjo. Z najsodobnejšo opremo, ki za voznika in potnike naredi vožnjo udobno in varno, je primeren za vse življenjske sloge. Z novim Tiguanom boste tako pripravljeni na najrazličnejše pustolovščine, saj bo poskrbel za odlično vozno izkušnjo, ne glede na to, ali se odpravljate na družinske počitnice na morje, na vikend oddih v hribe ali pa na več sto kilometrov dolgo službeno pot.

Novi Tiguan nas očara že na prvi pogled. Ekspresivna silhueta ob pogledu s strani daje temu SUV-ju poseben pečat, dinamičen sprednji del z začrtanimi linijami ter poudarjen ramenski del in markanten zadek pa jasno zrcalijo odlike vozila: inovativnost, suverenost in brezkompromisno funkcionalnost.

V njegovi prostorni notranjosti najdemo inovativne upravljalne elemente na vozniku prilagojeni armaturni plošči, ki vozniku omogočajo, da se osredotoči na vožnjo. Enako velja za večfunkcijski volan, ki je po novem opremljen s tipkami na dotik, in za digitalni kombinirani instrument s TFT-zaslonom z diagonalo 26 centimetrov.

Tiguan je opremljen z lučmi v LED-tehnologiji, na voljo pa so tudi matrični LED-žarometi IQ.LIGHT, ki pri izvedbi Elegance vključujejo tudi dinamične smerno prilagodljive luči in sistem za dinamično uravnavanje dolgih luči. Napredna tehnologija vklaplja in izklaplja posamezne segmente LED-žarometov skladno s trenutnimi voznimi razmerami in omogoča različne načine porazdeljevanja svetlobe. Tako bo vaša vožnja s Tiguanom bolj sproščena, ob tem pa prilagojena tudi vozilom, ki vozijo pred vami ali se vam približujejo po nasprotnem voznem pasu. Piko na i pa dodajo še integrirani dinamični smerniki, ki nakazujejo smer s prelivajočim se gibanjem svetlobe.

Za kar največjo varnost in udobje med vožnjo Tiguan poskrbi z naprednimi asistenčnimi sistemi. Ti lahko zaznajo tveganja za nezgodo in poskrbijo za samodejni preventivni odziv vozila. Če ste veliko na avtocesti, bo za vas tako zagotovo več kot dobrodošel sistem Travel Assist, ki vam med drugimi omogoča ohranjanje hitrosti in smeri vožnje na voznem pasu, pri čemer ohranja razdaljo do spredaj vozečih vozil.

Estrada

Moamer Kasumović
Šok v BiH

Znani bosanski igralec Moamer Kasumović obsojen zaradi spolnega napada na mladoletnika

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste