Zanimivosti

Razkrivamo, kako so se razmigale Nika, Pia in Tinkara

Oglasno sporočilo
2. 11. 2020, 12.19
Posodobljeno: 6. 11. 2020, 15.30
Deli članek:

Tridnevni Roadtrip so udeleženke zaključile polne novih spominov iz nepozabnih dogodivščin. Na poti so se zabavale, uživale in razmigale – njihovo popotovanje pa so še dodatno obogatile pametne tehnologije. Punce so se namreč na pot odpravile v družbi kar treh pametnih naprav: elegantne ure, visoko zmogljivega telefona in nepogrešljivih slušalk.

Pametne slušalke, ki omogočajo pametno funkcijo dušenja hrupa, je Pia s pridom izkoristila že na poti na Obalo, prvo destinacijo Roadtripa, ko sta Nika in Tinkara na sedežih glasno prepevali, medtem ko se je ona želela spočiti. Ker je na začetku poti torbo skupaj s telefonom odložila v prtljažnik, pa je glasbo predvajala kar s pomočjo pametne ure.

Pametna ura je bila tudi sicer zelo dobrodošla spremljevalka na vsakem koraku. Ker so bile zelo aktivne, so z njeno pomočjo konec vsakega dneva preverile, koliko korakov so prehodile. Ko so se ob koncu prvega dne odločile za večerni sprehod, da bi jih nabrale še nekaj več, pa so na portoroških ulicah zatavale na neznano pot – kjer jim je na pomoč spet priskočila pametna ura s sposobnostjo beleženja poti, ki jih je varno pripeljala nazaj do hotela.

Drugi dan, ko so punce uživale ob razvajanju v wellnesih v Kranjski Gori, je pametna ura pokazala, da je njihov nivo stresa tak, kot mora biti – na nuli! Ura jim je prav prišla tudi pri načrtovanju aktivnosti, saj so lahko z njo preverile vreme, izkoristile pa so jo tudi za beleženje aktivnosti – v bazenih je Tinkara profesionalno odplavala nekaj dolžin, pri čemer je v posebnem športnem načinu za plavanje beležila aktivnost.

Zadnji dan pa so se punce odpravile v Planico, kjer so izmerile svojo aktivnost pri spustu z letalnice po stopnicah. Ko so ob neumornem klepetanju založile pametni telefon, pa so ga s pomočjo funkcije »najdi moj telefon« kaj hitro našle v Nikinem žepu. Na zadnji postojanki Roadtripa, v pivovarskem muzeju, pa so punce ustvarile gasilsko sliko. Ker niso želele, da bi na fotografiji kdo manjkal – niti fotograf – so za proženje fotografiranja uporabile s telefonom povezano pametno uro, ki jim je tokrat služila kot daljinec.

Pametne naprave so tako obogatile njihovo nepozabno dogodivščino in na marsikaterem koraku olajšale Roadtrip ter ga naredile še bolj zanimivega. Zahvala gre novi uri Huawei Watch GT 2 Pro, inovativnim brezžičnim slušalkam Huawei FreeBuds Pro ter najnovejšemu Huaweievemu pametnemu telefonu Huawei P40 Pro.

Estrada

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

kraljica Margareta II
Na opazovanju

Nekdanja danska kraljica Margareta II. končala v bolnišnici

peter-kočjaž, maja-oderlap
Triletna plovba

Iskreno z Majo Oderlap: Peter in Natalija sta prodala vse in se odpravila okoli sveta

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste