Zanimivosti

ROADTRIP: zakaj Pia ni mogla zaspati?!

Oglasno sporočilo
9. 11. 2020, 09.27
Posodobljeno: 9. 11. 2020, 09.43
Deli članek:

Prvi dan Roadtripa so se Pia, Nika in Tinkara po dopoldanskem brunchu hitro odpravile proti Obali lovit še tistih nekaj sončnih žarkov, kar jih je za sabo pustilo poletje, ki se je sicer od nas že dodobra poslovilo. Polne pričakovanj in navdušenja so se podale na tridnevni izlet.

Ker je pot do Obale dolga, punce pa se odpravljajo na tridnevni Roadtrip, poln dogodivščin in novih doživetij, se je Pia na zadnjih sedežih odločila, da malo zadrema in si nabere čim več moči za pestre dni, ki so pred njo in preostalima listkoma te razigrane triperesne deteljice. Pia je pred začetkom poti svojo torbico odložila v prtljažnik, kjer je zato ostal tudi njen telefon, na katerem ima shranjeno njeno najljubšo glasbo, ki jo je želela poslušati, da bi lažje zaspala. Za predvajanje glasbe je zato uporabila kar Huaweievo pametno uro.

Nika in Tinkara na sprednjih sedežih sta si med potjo čas krajšali z neumornim petjem, in Pii kar nista pustili zaspati, zato si je morala Pia pomagati s Huaweievimi slušalkami FreeBuds Pro, ki so ji s pametno funkcijo dušenja hrupa omogočile umik v svoj svet.

Ko so prispele v Portorož, so se punce odpravile na zanimivo doživetje; vožnjo z ladjico in opazovanje hranjenja rib v čisto pravi ribogojnici. Nato pa je v Piranu sledil ogled ene izmed najlepših znamenitosti obale, Tartinijevega trga. Dan se je nato počasi prevesil v večer, ko so si v restavraciji njihovega hotela v Portorožu punce privoščile štiri-hodno večerjo z morskimi specialitetami. Po bogati večerji so na pametni uri preverile, kako aktivne so sploh bile na prvi dan Roadtripa in ugotovile, da ne prav dosti, saj so zaradi dolge vožnje veliko presedele, kar se je pokazalo tudi na uri; v celem dnevu so prehodile manj kot 5000 korakov.

Zato so se odločile, da si bodo čisto za konec dneva privoščile še večerni sprehod po Portorožu. Ura Huawei Watch GT 2 Pro je samodejno zaznala njihovo aktivnost, ki so ji z enim dotikom nato začele slediti. Med razburljivimi pogovori pa so Nika, Tinkara in Pia pozabile, da se sprehajajo po neznanem terenu, in da nobena od njih pravzaprav ne pozna prave poti nazaj do hotela. Na uri so zato samo dvakrat podrsale levo in vklopile funkcijo GPS Route Back, ki jih je brez težav pripeljala nazaj na izhodiščno točko, do hotela, kjer so nato po dolgem dnevu legle k počitku.

Estrada

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

kraljica Margareta II
Na opazovanju

Nekdanja danska kraljica Margareta II. končala v bolnišnici

peter-kočjaž, maja-oderlap
Triletna plovba

Iskreno z Majo Oderlap: Peter in Natalija sta prodala vse in se odpravila okoli sveta

mariah-carey, pevka
Izguba sestre in mame

Mariah Carey v težkih trenutkih tolaži njen bivši mož

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste