Kaval Group je drugo leto zapored doletela velika čast. Restavracijo Strelec je namreč strokovna in laična javnost ponovno prepoznala kot najboljšo slovensko restavracijo na območju Ljubljane in osrednje Slovenije po izboru The Slovenia Restaurant Awards 2018.
Za nazive nacionalnega izbora najboljših slovenskih restavracij za leto 2018 se je potegovalo kar 165 restavracij. Seznam je pripravila strokovna komisija v postavi prof. dr. Janez Bogataj, doc. dr Aleš Gačnik, mag. Helena Cvikl, dr. Noah Charney in Iva Gruden. Naboru je sledilo skoraj dvomesečno glasovanje s strani Chefs&Foodies Akademije – sestavljali so jo chefi, kuharski strokovnjaki, novinarji, kritiki, vinarji, sommelierji, blogerji, strokovnjaki in ljubitelji s področja enogastronomije ter predstavniki panožnih združenj) – in glasovanja javnosti preko spleta.
Za uspeh Strelca je v prvi vrsti zaslužen z nagradami okiten kuharski velemojster, chef Igor Jagodic, za katerega krožniki govorijo zase. Kulinarično kilometrino je med drugim nabiral v kuhinjah slovitih imen, kot so Alain Ducasse, Rene Redzepi in Nilsa Henkel, zato je danes verjetno najbolj dovršen kuhar pri nas.