Namesto daril poljubčki

Za Manco Špik je viharno leto, prebrodila ga je z gonjenjem sobnega kolesa

Eva Jandl
20. 12. 2021, 19.36
Deli članek:

Na začetku tega leta je Manca Špik razkrila, da se je razšla z dolgoletnim partnerjem in očetom hčerke Lane. Za Manco je kljub koronasituaciji odlično leto, pravi ljubiteljica vsega decembrskega. Razkrila je tudi, zakaj je pri 41 letih videti tako mladostno.

Osebni arhiv
Manca Špik

Pevka Manca Špik je v prazničnem vzdušju že vse od konca novembra, ko je postavila in okrasila svojo smrečico skupaj s hčerko Lano. Dolgonoga glasbenica, ki je pred 15 leti zapela božično pesem v duetu z Miranom Rudanom Božič je, pozneje pa še s svojo glasbeno družino pod okriljem producenta Raaya pesem White Christmas, ne skriva, da je ljubiteljica vsega božičnega – od okraševanja do daril in posebnega vzdušja. Pri darilih za svoje najdražje nikoli ne pretirava, saj verjame, da se sreča skriva v majhnih stvareh. »Namesto dragih daril jih raje zasipam s poljubčki! Pod najino smrekico jih že čaka kup drobnih pozornosti. To bodo veseli,« se veseli tudi sama. »Prisegam na praktična darila z zabavnim podtonom. Pri otrocih mi je pomembno, da darilo razvija njihove možgančke, zato najraje kupim kakšne igre, sestavljanke in podobno.« Novoletnih zaobljub ne sklepa, saj ko želi nekaj spremeniti, to stori takoj.

V BOHINJSKO BELO

Za Manco je viharno leto. Na začetku leta se je šušljalo, da je noseča, a je bila resnica daleč od tega, saj je ob izidu nove skladbe, dueta z Rokom Piletićem, Manca razkrila šokantno vest. Povedala je namreč, da ji bo na valentinovo družbo delala zgolj hčerka Lana, saj se je ljubezenska zgodba z Laninim očetom Borutom žal končala. »V mojem srcu ostaja neizmerna ljubezen, ki jo želim z nekom deliti tudi v prihodnje,« je povedala. Ali je že koga našla, ne želi razkriti, drugače pa je Manca jeseni praznovala 41. rojstni dan. Za svoj mladostni videz »krivi« gene in šport. Letos je priznala, da rada in že vrsto let tudi hodi na lepotne popravke k lepotnemu kirurgu. »Z leti se ne obremenjujem, ravno nasprotno!« je zatrdila Manca, ki si je pred leti že popravila nos. Letos se je posvetila tudi svojemu psihičnemu zdravju in samoizboljšanju, saj želi svoji hčerki predati le najboljše. Kje bo preživela božični večer? »Ker sem se od doma v Bohinjski Beli odselila že pri rosnih 14 letih, se vedno potrudim, da preživim praznike doma, v krogu družine.«

Estrada

Moamer Kasumović
Šok v BiH

Znani bosanski igralec Moamer Kasumović obsojen zaradi spolnega napada na mladoletnika

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste