Estrada

Zgodba o uspehu: Najboljša prednovoletna zabava

Alesh Maatko
29. 12. 2014, 20.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Skupina Media 24, ki združuje priljubljene medije, med njimi časopisa Svet24 in Ekipa24, radio Aktual, revije Salomonov oglasnik, Jana, Stop, Lady, Obrazi in mnoge druge, je poskrbela za edinstveni spektakel.

KMA

Če nekaj dni po zabavi potegnemo črto, lahko brez slabe vesti zapišemo, da je odmevna SVETovna zabava, o kateri smo v našem časopisu že poročali, na Gospodarsko razstavišče privabila vse tiste znane in slavne Slovence, ki soustvarjajo svet medijev in marketinga. Predvsem pa je bila to ena najboljših prednovoletnih zabav tega leta, na kateri so zbrane navdušili številni gostje, med njimi Helena Blagne, ki je obiskovalce navdušila z opernimi arijami, z vrhunskimi priredbami uspešnic Raya Charlesa pa nas je ganil Uroš Perić. Na modni reviji so manekenke in manekeni predstavili obleke priznanih slovenskih oblikovalk Urše Drofenik in Maje Ferme ter spodnje perilo Palmers in čevlje Humanic.

»Dober mesec dni priprav, dialogov, ogledov lokacij in dela za SVETovno zabavo ni bil zaman. Vsak je delal svoje, zgodba uspeha se je rodila.« Igor Jelen - Iggy

»Kljub temu da smo prepoznavni po pravljičnih, nežnih in poročnih oblekah, smo tokrat predstavili oblačila in dodatke za tiste uspešne ženske, ki prihajajo v naš salon Maja Ferme na Rimsko 5 v Ljubljano in imajo neustavljivo energijo. Tisto energijo skrivnostne, elegantne, močne in uspešne ženske – ženske bojevnice, ki se nikoli ne preda,« je ob zaključku revije povedala modna oblikovalka Maja Ferme, ki jo najdete tudi na www.majaferme.com.

A tako uspešne prireditve zagotovo ne bi bilo brez avtorja, režiserja in scenarista svetovnega formata, Igorja Jelena - Iggyja, ki nam je zaupal, da je šlo pri projektu za skupno delo, kjer je vsak odigral svojo vlogo. »Dober mesec dni priprav, dialogov, ogledov lokacij in dela za SVETovno zabavo ni bil zaman. Izredno profesionalna ekipa Media 24, sodelovanje vodstva pri soustvarjanju scenarija, iskanje cenjenih sponzorjev, neprestan kontakt odličnih tržnikov, popolno zaupanje pri kreaciji dogodka, izboru nastopajočih, scenariju in režiji. Pri usklajevanju je vsak delal svoje, zgodba uspeha se je rodila,« je za zaključek dodal Iggy, ki je tako znova presenetil.

Estrada

Moamer Kasumović
Šok v BiH

Znani bosanski igralec Moamer Kasumović obsojen zaradi spolnega napada na mladoletnika

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste