Estrada

Nošenje krone ni le užitek, temveč je tudi velika odgovornost

Alesh Maatko
20. 11. 2014, 22.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Miss Universe Slovenije je takoj po zmagi začela opravljati svoje delovne obveznostmi. Že jutro po osvojitvi krone so jo čakala številna fotografiranja in intervjuji. Čeprav je Urška mislila, da bo lahko zmago in svoj rojstni dan, ki je sledil le nekaj dni po kronanju, proslavila v krogu domačih, pa je morala odpotovati na Hrvaško, kjer so jo čakale številne obveznosti.

Je pa bila pot v Dalmacijo prej presenečenje kot službena obveznost, saj so našo mis Universe sprejeli z odprtimi rokami. Tako je Urška svoj rojstni dan proslavila pod splitskim soncem, sponzorji so jo presenetili s torto in številnimi darili, za rojstni dan ji je v živo celo zapela klapa Vestibul. Vikend pa je svetlolasa, pozitivna, vztrajna in prijazna škorpijonka preživela v družbi hrvaške mis Universe Ivane Mišure.

Arhiv Svet24

Trenerka Renata Lovrinčević Buljan je obema dala številne nasvete, kako svoje telo pripraviti na svetovni izbor, ki obe čaka že 25. januarja 2015 v Miamiju. »Prek Antlantika še nisem bila, tako da se potovanja še toliko bolj veselim. Že nekaj časa si želim v države celine Amerike, a žal še ni bilo priložnosti. Mislim, da bo to ena nepozabnih izkušenj, ki jo bom ohranila v lepem spominu. Slovenijo bom čim bolje predstavila in se uvrstila čim višje. Čaka me torej še veliko izpopolnitve na svoji zunanji in pa seveda notranji podobi, kar je zdaj tudi moja prioriteta za naslednje mesece do svetovnega izbora,« nam je zaupala Urška Bračko, ki pa je o sebi še povedala: »Sem velik perfekcionist, in če se za nekaj odločim, težim k temu, da to opravim popolno. Sem zelo organizirana oseba, ki ima rada pod nadzorom vsako svojo sekundo, vendar žal ne more biti vedno tako. V prostem času se zelo rada ukvarjam s svojo psičko, se družim s prijatelji ali obiščem družino. V svojih rosnih letih sem plesala balet, od koder sem za kratko obdobje preklopila na hip hop, kjer so mi težave delali predvsem priučeni mehki gibi. Ne glede na to pa obožujem obe zvrsti plesa, saj je to nekaj, kar ti pusti izraziti svoja čustva in občutke, ne da bi uporabil besede. Svojo pot manekenstva sem začela pri 16 letih, ko sem premagala sramežljivost in prvič stopila na modne brvi. Začela sem uživati v sprehajanju po modnih pistah, kar me do danes ni minilo. Več časa sem začela posvečati sebi, torej svoji zunanji in notranji podobi. Obiskovati sem začela fitnes, se nagibati k čim bolj zdravi prehrani in skrbeti za lep videz. Od takrat se rada preizkušam v raznih športih – od plavanja, srfanja do plesa in boksa.«

Arhiv Svet24

Estrada

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

kraljica Margareta II
Na opazovanju

Nekdanja danska kraljica Margareta II. končala v bolnišnici

peter-kočjaž, maja-oderlap
Triletna plovba

Iskreno z Majo Oderlap: Peter in Natalija sta prodala vse in se odpravila okoli sveta

mariah-carey, pevka
Izguba sestre in mame

Mariah Carey v težkih trenutkih tolaži njen bivši mož

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste