Nagradna igra

Furs bo nekomu podelil 25.000 evrov

J.P.
27. 12. 2019, 09.04
Posodobljeno: 19. 4. 2024, 08.40
Deli članek:

V vsakem tromesečju bodo izžrebali šest nagrad.

Furs
Z večjo uporabo eDavkov želijo zmanjšati papirno birokracijo in poenostaviti, skrajšati ter poceniti upravne postopke.

Finančna uprava RS (Furs) z nagradno igro »Vklopi razum, zahtevaj račun!« spodbuja potrošnike, da zahtevajo, vzamejo in preverijo račune. V vsakem tromesečju bodo izžrebali šest nagrad: tri električna kolesa in tri električne skiroje. Vsi udeleženci pa se bodo vsako trimesečje z zbranimi srečkami potegovali tudi za glavno nagrado v višini 25.000 evrov.

Pravila so sledeča. Potrošniki bodo lahko sodelovali v žrebu za nagrade:

- če bodo še naprej zbirali račune različnih izdajateljev (za 10 računov različnih izdajatelje bodo pridobili 1 srečko),
- tako kot v preteklih letih bodo srečko lahko pridobili potrošniki, ki bodo preverjali račune mojstrov, ki opravljajo storitve na domu, taksistov, vedeževalcev, frizerjev, odvetnikov, zobozdravnikov, veterinarjev, avtošol itd.
- srečko bodo lahko pridobili tudi davčni zavezanci (fizične osebe), ki bodo s Finančno upravo RS poslovali elektronsko preko spletnega ali mobilnega portala eDavki (aplikacija eDavki). Z večjo uporabo eDavkov želijo zmanjšati papirno birokracijo in poenostaviti, skrajšati ter poceniti upravne postopke.

Nagradna igra, v kateri sodelujejo fizične osebe, bo potekala od 1. januarja 2020 pa do 31. decembra istega leta. Izvajali jo bodo v štirih zaporednih krogih:
- 1. krog od 1. 1. 2020 do vključno 31. 3. 2020,
- 2. krog od 1. 4. 2020 do vključno 30. 6. 2020,
- 3. krog od 1. 7. 2020 do vključno 30. 9. 2020,
- 4. krog od 1. 10. 2020 do vključno 31. 12. 2020.

Za krog nagradne igre, imenovan Paket računov, sta nagradi električno kolo in električni skiro. Enako velja za kroga Storitve in eDavki. Krog TOP Srečka pa bo enemu srečnežu prinesla 25.000 evrov.

Fursova navodila za posamezne kroge navajamo v celoti:

"1. Nagrada »Paket računov«:

Paket računov se tvori, ko potrošnik preko mobilne ali spletne aplikacije »Preveri račun« zbere 10 računov različnih izdajateljev.

Aplikacija je enaka, kot je bila za nagradno igro v preteklih letih. V aplikaciji potrdite, da sprejemate pravila nagradne igre in vnesite svojo davčno številko. Nato z aplikacijo preverite račun.

Ko to v posameznem krogu naredite na desetih računih različnih izdajateljev, se vam samodejno oblikuje paket računov, s katerim sodelujete v nagradni igri. V posameznem žrebanju lahko sodelujete z več paketi računov. Z istim računom lahko sodelujete le enkrat.

2. Nagrada »Storitve«:

Za nagrado »Storitve« se vam oblikuje srečka storitve, ko preverite račun mojstrov, ki opravljajo storitve na domu, taksistov, vedeževalcev, frizerjev, odvetnikov, zobozdravnikov, veterinarjev, avtošol itd. Natančen seznam storitev, ki sodelujejo v nagradni igri, je določen v dodatku k pravilom. Za nagrado »Storitve« se torej oblikuje srečka za vsak preverjeni račun.

Za omenjeno nagrado je mogoče sodelovati preko mobilne ali spletne aplikacije »Preveri račun!«.

V aplikaciji pred potrditvijo ujemanja računa preverite, ali gre za račun za v dodatku k pravilom navedene storitve ter ga ustrezno označite in pošljite fotografijo. Pred pošiljanjem fotografije preverite, da se na njej vidi račun. Račun, pri katerem iz fotografije ne bo razvidne vrste storitve, ne bo sodeloval v žrebanju (npr. na fotografiji je samo QR koda). Izvirnik računa morate v tem primeru obvezno hraniti do izteka roka za izplačilo nagrade »Storitve«. Račun se vam šteje tudi kot en račun izdajatelja za oblikovanje paketa računov. Z istim računom za nagrado »Storitve« lahko sodelujete le enkrat.

3. Nagrada »eDavki«:

Udeleženec sodeluje v posameznem krogu nagradne igre za nagrado »eDavki« s srečko eDavki, ki se oblikuje po izvajanju dejanj in aktivnostmi na spletnem portalu eDavki in na mobilni aplikaciji eDavki.

Tako, kakor preteklo leto lahko eDavke uporabljate tudi brez certifikata, torej zgolj z davčno številko in geslom.

Po opravljeni registraciji na zaprtem portalu eDavki potrdite pravila nagradne igre. Za srečko eDavki se v posameznem krogu nagradne igre šteje: registracija v sistem eDavki, en istovrsten uspešno vložen elektronski dokument iz seznama dokumentov, objavljenega na portalu eDavki, za katerega ni predpisana obvezna oddaja preko portala eDavki, en vpogled v informativni izračun dohodnine (obrazec Doh-IID), en vpogled v eKatico zavezanca in en vpogled v informativni izračun obresti."

Estrada

kataya
Ponosna na svojega moškega

Kataya razočarano ugotavlja, da še vedno živimo v moškem svetu

alenka-pinterič
Med iskrenimi ljudmi

Alenka Pinterič: Taylor Swift proti meni itak ne bi imela šans

čuki, jože-potrebuješ
Intervju: Jože Potrebuješ

"Pijanščine že od nekdaj ne razumem in s tem, da grem komu na živce, nimam težav"

VR AKTUAL - LMSP ODDAJA 3 - FOTO Jaka Zorman (36 of 58)
Last minute sanjska poroka na Aktualu

Lupljenje krompirja, zavezovanje vezalk in trije plesni izzivi

nina puslar
Izvajalka s skoraj 300 tisoč sledilci

Nini Pušlar ne manjka oboževalcev, kjer koli že nastopa

irena vrckovnik
Kolegice ne gleda kot tekmice

Irena Vrčkovnik zatrjuje da je nemogoče, mogoče

Zanimivosti

460956610_940626324765117_1428177546756988567_n
Državno tekmovanje

Najtežja buča je imela 615 kilogramov, izmerili tudi najdaljšo doslej

botoks1 shutter
Instagramov obraz

Najstnice polnila naročijo na spletu in si jih vbrizgavajo kar same

bombažna krpa
Kakšno uporabiti

Krpe za čiščenje doma zahtevajo pravilno vzdrževanje

kajenje_1
Edward Bernays

Freudov nečak je ženske spodbujal h kajenju

ciper_2
Ciper

Vse izgleda kot pred 50 leti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno