Slovenija

Tri nove igre za ljubitelje računalniške zabave!

Oglasno sporočilo
21. 10. 2016, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Že trinajstič zapored se boste lahko preizkusili v vlogi menedžerja nogometnega kluba. Na voljo boste imeli več kot 2500 nogometnih klubov ter več kot pol milijona resničnih igralcev.

Kupci igre Football Manager 2017 bodo zraven brezplačno dobili igro Football Manager 2017 Touch, ki bo nudila poenostavljeno menedžersko izkušnjo, v njej pa bo večji poudarek na transferjih igralcev in ekipe.

Najbolj neučakani igralci lahko igro Football Manager 2017 prednaročijo v digitalni obliki. S tem bodo lahko svojo menedžersko kariero začeli kar dva tedna pred uradnim izidom, saj bodo med drugim dobili zgodnji dostop do beta različice igre.

Vsi, ki bodo igro prednaročili, bodo dobili še brezplačne dodatne vsebine za igro Football Manager 2017 Touch ter tri nove izzive v igralnem načinu ‘Challenge’.

Številne izboljšave in novosti iz igre pa bodo razvijalci predstavili kmalu, pred izidom beta različice, na spletni strani footballmanager.com in na svojih družbenih omrežjih.

Igra bo od 4. novembra 2016 na voljo za Windows, Mac in Linux.

Simulacijska uspešnica Farming Simulator 17 vas povabi v zahteven svet modernega kmetovalca. Igralcu omogoča obdelavo poljedelskih površin, gozdarjenje in rejo domačih živali v ogromnem odprtem svetu, nabitem s številnimi prijetnimi podrobnostmi in kar tremi različnimi okolji. Letošnja verzija predstavlja nadgradnjo, s katero dobijo igralci dostop do skupno več kot 250 različnih kosov mehanizacije s strani 50 različnih proizvajalcev, kot so Challenger, Fendt, Valtra, Massey Ferguson in drugi.

NOVO OKOLJE

Farming Simulator 17 prinaša novo okolje Severne Amerike, ter nove poljlščine, soja ter sončnice! Vključuje tudi živinojorejo z govedom, svinjami in ovcami!

DODATNA VOZILA IN ORODJA

Challenger, Fendt, Valtra, Massey Ferguson in še mnoge druge so zgolj peščica novih proizvajalcev kmetijsko-industrijskih vozil. V Farming Simulator 17 je na voljo več kot 250 kosov opreme!

VEČIGRALSKI NAČIN

Multiplayer je prirejen za 16 igralcev. S prijatelji tako lahko raziskujete ogromen svet in skupaj razvijate vaša kmečka poslopja ter obenem uporabljate najnovejšo in najmodernejšo kmečko-industrijsko opremo.

www.FARMINGSIMULATOR.si

Z novo nogometno sezono smo dobili tudi novo, že sedemnajsto igro iz serije Pro Evolution Soccer. V igri lahko izbiramo med več kot 300 moštvi, od državnih reprezentanc do vrhunskih klubov.

V primerjavi s predhodnico je igra dobila številne vidne kot tudi manj vidne izboljšave. Liki nogometašev izgledajo še bolj resnično, izboljšana pa je tudi igralnost igre. Dodanih je bilo na stotine novih animacij, s čimer gibi igralcev delujejo še bolj naravni. Nogometaši žogo nadzorujejo na unikatne načine, odvisno kako jih nadzorujete, del igre pa je tudi umetna inteligenca, ki spremlja vašo igro in se temu ustrezno prilagodi.

Igra je v Evropi naprodaj od 15. septembra 2016, na voljo pa je na platformah PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 in PlayStation 4.

Estrada

perry4
Životarjenje slavnega igralca

Šele ko so se Matthewu Perryu uresničile sanje, se je zavedel, da je sanjal napačne

dejan fabcic 2
Zna proslaviti uspeh

Dejan Fabčič olimpijsko kolajno proslavljal pol meseca

eva peternelj 1
Dvojno veselje, dvojne skrbi

Udeleženka resničnostnega šova priznava, da ob dveh malčicah ni lahko

natasa tic ralijan in sinova
Negujejo močne vezi

Natašo Tič Ralijan sta sinova že zdavnaj prerasla

natasa bester 1
Silna ljubezen do živali

Hvaležna za vsa bitja, ki ji delajo družbo

Vasilij Žbogar, ambasador Go to Barcolana
Gladek kot morje v bonaci

Vasiliju Žbogarju se ni treba briti

Zanimivosti

METKA KLEVIŠAR, upokojena zdravnica
Soustanoviteljica Karitas in Hospic

Metka Klevšar, upokojena onkologinja: »Postajamo roboti, ki jim manjka temeljna človečnost«

feng dreamstime_xxl_30598269
Primerjava materialov

Vhodna vrata: spoznajte razlike med materiali

Toplotna crpalka - zracni vir
Združitev obnovljivega in klasičnega vir energije

Za starejše hiše so primerne hibridne toplotne črpalke

strogi
V šolo bistra buča

Vrnitev v preteklost: 'Kdaj boš šel v tretji razred? Mogoče, ko bomo drugega belili.'

Beeland-1
Zanimivosti

Slovenci vodilni ponudniki apiturizma v svetu

SDO_10-03-24_1219UTC_131-171_RedScreen_4k
Možnost pojava severnega sija

Zabeležili najmočnejši sončev izbruh trenutnega cikla