Črna kronika

Lado Bizovičar kuha - Poskusni zajček

A.M.
10. 12. 2021, 12.00
Deli članek:

O okusu pa kdaj drugič!

Instagram
Lado Bizovičar

Jezični žirant šova Slovenija ima talent, Lado Bizovičar, je tik pred še eno polfinalno oddajo na Instagramu delil zanimiv recept, kako pripravimo zajca, ki ga najprej operemo in solimo, nato pa popečemo na vročem olju.

»Prestavimo ga na krožnik, na maščobo pa stresemo narezano zelenjavo, premešamo in dušimo, da ovene. Vanjo vrnemo zajca, zalijemo in dušimo, da postane meso mehko. Med dušenjem večkrat premešamo in po potrebi dolivamo vodo. Nato meso odstranimo, zelenjavo pretlačimo s paličnim mešalnikom in dodamo kislo smetano. Prevremo in ponudimo!« je zapisal Lado, ki je zraven hudomušno priložil sliko kar sebe.

No, kako okusen je zajec na dveh nogah, pa najbolj vedo nastopajoči. Malo za šalo, a tudi malo zares.

Zanimivosti

neprepoznavni_1
Preprost program

Postanite neprepoznavni v samo nekaj tednih

možgani, glava
Psihološki pojav

Znanstveniki spreminjajo navade v možganih

gebhard rosmanith (1)
Intervju

Na koncu ljudje jedo tisto, kar je v interesu korporacij

zanositev
Zgodba Melite Slavič

Rodila pri 46 letih: ni besed, ki bi opisale, kaj sem čutila, ko sem ga prvič zagledala

hladilnik, prenajedanje, nočni prigrizek
Zdravi prigrizki

Ste tudi vi nenehno lačni in brskate po hladilniku?

viki-groselj
Intervju

Viki Grošelj se po petdesetih letih vrača pod veličastni Makalu