Črna kronika

Lado Bizovičar kuha - Poskusni zajček

A.M.
10. 12. 2021, 12.00
Deli članek:

O okusu pa kdaj drugič!

Instagram
Lado Bizovičar

Jezični žirant šova Slovenija ima talent, Lado Bizovičar, je tik pred še eno polfinalno oddajo na Instagramu delil zanimiv recept, kako pripravimo zajca, ki ga najprej operemo in solimo, nato pa popečemo na vročem olju.

»Prestavimo ga na krožnik, na maščobo pa stresemo narezano zelenjavo, premešamo in dušimo, da ovene. Vanjo vrnemo zajca, zalijemo in dušimo, da postane meso mehko. Med dušenjem večkrat premešamo in po potrebi dolivamo vodo. Nato meso odstranimo, zelenjavo pretlačimo s paličnim mešalnikom in dodamo kislo smetano. Prevremo in ponudimo!« je zapisal Lado, ki je zraven hudomušno priložil sliko kar sebe.

Rotarijska ura na Ajdovščini praznuje 20. obletnico. Foto Rotary klub Ljubljana

Zanimivosti

Leta 2005 je Rotary klub Ljubljana svojemu mestu podaril ikonično uro

No, kako okusen je zajec na dveh nogah, pa najbolj vedo nastopajoči. Malo za šalo, a tudi malo zares.

Zanimivosti

blazina
Sveža postelja

Za sladek spanec primerno vzdržujte odeje in vzglavnike

žafran v kulinariki
Rastline v kulinariki

Žafran je nekoč slovel kot zdravilo, danes kot začimba

rep08-2025_naslovka
Zanimivosti

Koga se boji Janez Janša: predsednik SDS na shod Ruparjevih upokojencev prišel v spremstvu telesnih stražarjev

Roškar, Glorija in Tijan
Posebna gosta

Na počitnicah pri Roškarju: Navihana osnovnošolca zabavala voditelja

opuncija
Indijska figa

Zdrav sadež, ki ima pomembno vlogo pri ohranjanju zdravja ožilja

Rakek_emb_skupina03
Zanimivosti

Prihodnost farmacevtske embalaže: Inovativni pristopi DS Smith Slovenija na sejmu Pharmapack 2025