»Delal sem vse mogoče, saj sem človek, ki poprime za vsako delo. Veliko sem stregel v lokalih in vesel sem, da sem spoznal, kako težak je poklic natakarjev. Takrat sem sicer užival, a priznam, da tega ne bi počel vse življenje, zato res poklon vsem tistim, ki se s tem preživljajo,« pravi Primož, ki zna še vedno pripraviti odlično kavo, kar je dokazal v odmoru na vajah za predstavo Seks nasveti od A do Ž, ko je skočil za pult.
A streženje ni bilo najbolj naporno opravilo v njegovih študentskih letih. »Najbolj naporno oziroma še več kot to je bilo deklariranje sladoledov. Sredi poletja smo delali v hladilnici pri –20 stopinjah Celzija. Oblečeni smo bili sicer v skafandre, a kljub temu ti je prišel mraz do kosti. Na vsako uro smo imeli 15-minutni odmor, da smo se malo pogreli. Ne maram mraza, zato je bilo to delo zame še toliko težje,« še pove Primož, ki so ga te izkušnje pripeljale do spoznanja, da je vsako delo cenjeno.