Že šest mesecev poskušata britanski princ Charles in vojvodinja Camilla najti primernega šefa, ki bo vodil njuno kuhinjo in skrbel, da bosta vedno imela kaj primernega na krožniku. Njune zahteve so dokaj visoke, zato med doslej prispelimi ponudbami nista našla pravega kandidata.
Kaj pričakujeta od kuharja? Marsikaj: da bo vodil njuno kuhinjo in skrbel, da bosta imela na krožniku vedno le ekološko pridelano hrano. Ko bosta potovala po svetu, ju bo moral spremljati in nadzirati njune obroke. Njegov delovni teden bo dolg štirideset ur, z delodajalcema pa se bo selil iz rezidence v rezidenco. Kuhal bo v različnih kuhinjah, načrtoval bo obroke, pripravljal uradna kosila za goste, sprejeme in kuhal na dogodkih za večje število ljudi. Delati bo moral umirjeno, pa čeprav bo pod pritiskom, predvsem pa bo morala biti hrana, ki jo bo pripravljal, vrhunske biološke kakovosti. To so zahteve in pričakovanja delodajalca. O plačilu, ki sta ga pripravljena Charles in Camilla namenjati kuharju, pa niti besede. Mogoče tudi zato po šestih mesecih iskanja še nista našla primernega šefa.