Črna kronika

Tomaža Domicelja jezijo marmelade

C.L., Zvezde
7. 9. 2017, 08.12
Posodobljeno: 7. 9. 2017, 11.28
Deli članek:

Figova ga spravlja ob živce.

Že dolgo je znano, da priznani glasbenik Tomaž Domicelj, ki ga dobro poznajo tudi zunaj naših meja, goji posebno strast do kulinarike in najbolj uživa, ko s kuhalnico v rokah postopa okoli štedilnika. Zadnja leta pa se v poznem poletju in jeseni posveča kuhanju marmelade. »Pridobil sem že precej izkušenj in včasih skombiniram tudi kakšne nemogoče okuse, ki se včasih dobro spajajo, včasih pa tudi ne. Mojim marmeladam tradicionalno dodajam žganje, ki jim da odlično aromo. Nikakor pa mi to ne uspe pri figovi marmeladi, kar me še posebej jezi. Prav figova je namreč tista, ki je po mojem okusu najboljša.«

Zanimivosti

možgani, glava
Psihološki pojav

Znanstveniki spreminjajo navade v možganih

gebhard rosmanith (1)
Intervju

Na koncu ljudje jedo tisto, kar je v interesu korporacij

zanositev
Zgodba Melite Slavič

Rodila pri 46 letih: ni besed, ki bi opisale, kaj sem čutila, ko sem ga prvič zagledala

hladilnik, prenajedanje, nočni prigrizek
Zdravi prigrizki

Ste tudi vi nenehno lačni in brskate po hladilniku?

viki-groselj
Intervju

Viki Grošelj se po petdesetih letih vrača pod veličastni Makalu

pitje čaja
Zeliščni napitek

Za svežo in sijočo polt si vsak dan privoščite skodelico čaja