Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 26. avgusta

Neja Kralj
26. 8. 2024, 05.30
Deli članek:

Sonce je v devici, Luna je v biku, ob 5.04 preide v dvojčka.

Profimedia
/

OVEN — Danes boste zelo zadovoljni. Pazite le, da se ne prevzamete, saj bi se lahko hitro soočili s trdim padcem in posmehom okolice.

BIK — Pod vplivom lune bo marsikaj lažje in jasneje. Vsega se lahko lotite brez predsodkov, zadeve bodo potekale hitro in naravno. Zdravje se bo izboljšalo.

DVOJČKA — Obstaja možnost ugodne rešitve finančnih zadev, ki se kopičijo že nekaj časa. V ljubezni bodo na prvem mestu nežnost, toplina in romantična doživetja.

RAK — Bodite previdni pri ponudbah, saj se vse ne bodo izkazale za tako privlačne kot na začetku. Sprejmite dejstvo, da ne morete preprečiti vsega slabega.

LEV — Odprle se vam bodo nove poti. Svobodna energija vam bo pomagala pri odkrivanju novih in pionirskih reči. Pravilno bo, da se postavite zase.

DEVICA — Popoldne boste prejeli novice glede obiska. Prisluhnite svojemu šestemu čutu, saj se zadeve urejajo tako, kot vam ustreza, čeprav počasi in postopoma.

TEHTNICA — Če boste sprejeli opravičilo, se vam obeta pozitiven razplet dogodkov. Vezani boste nagnjeni k posesivnosti in motile vas bodo tudi najmanjše napake partnerja.

ŠKORPIJON — Čas bo ugoden za izobraževanje in delo, povezano s tujino. Oddajali boste izjemno energijo in prejeli veliko pohval. Več časa boste namenili sebi.

STRELEC — Iskali boste notranji mir in ga poskušali ohraniti zase. Današnji dan bo nekoliko stresen in pomembno bo, da opazite malenkosti, ki se bodo vrstile.

KOZOROG — Nekoliko utrujeni ste. Ostali boste brez besed, posebno pozno popoldne, ob novici glede sorodnika. Pri delu bodite previdnejši, da ne izpustite pomembnih podatkov.

VODNAR — Delovanje se bo obrnilo v vašo korist. Končno boste našli pravo ravnovesje in skladnost. Prejeli boste ugodno rešitev, ki vas bo razveselila.

RIBI — Nemirna narava vam ne bo dala miru in stvari boste želeli raziskati do potankosti. To vas bo obremenjevalo, saj si boste naložili preveč dela.

Estrada

Miley Cyrus
"Flowers"

Miley Cyrus očitajo kopiranje pesmi Bruna Marsa

Sebastian
Izgubil spomin

Pevec Sebastian po halucinacijah v bolnišnici

Diddy
Domnevne spolne zlorabe

Aretacija Sean "Diddy" Combs: Slavnega raperja obtožujejo trgovine z ljudmi

maneskin
Estrada

Pevec skupine Maneskin Damiano David napovedal solo kariero

Lionel Messi
Vrnil se je

Lionel Messi šokiral ob vrnitvi na igrišče: Nova podoba zasenčila mojstrske zadetke

Raiven
Evropska turneja

Raiven se bo z evrovizijsko uspešnico "Veronika" predstavila v Zagrebz

Zanimivosti

sanje, sanjanje, letenje
Popolnoma vsi sanjamo

Najpogosteje se sanje vrtijo okoli denarja ali letenja

Splet 1-brez CO2
Zanimivosti

Slovenske železnice pomembno prispevajo k varovanju okolja: od letos z brezogljičnim prevozom potnikov in tovora z vsemi električnimi vlaki

seo net
Zanimivosti

Kako se dela SEO optimizacija - Vodnik za boljšo vidnost

_Reporter.
Zanimivosti

Kandidatka z udbovskim dosjejem: zaradi sodelovanja s Službo državne varnosti lahko Marti Kos propade komisarska kandidatura

boj_1
Rimljani

Boj velikanov za oblast

kotna sedežna garnitura
Vsestransko uporabne

Poznate vse prednosti kotnih sedežnih garnitur?