Zdravljenje

S podporo višjega jaza in svojim soncem v zlato dobo

Mateja Cvetko, družinska energijska terapevtka in jasnovidka
13. 8. 2024, 16.12
Deli članek:

Letu 2024 vlada Sonce, zato je še posebej pomembno, da vzpostavite ali okrepite stik s svojim višjim jazom ter svojim Soncem, kar vas neposredno poveže z Zlato Dobo.

AdobeStock
Višji jaz vas bo podprl na vseh področjih, tako v odnosih kot pri zdravju in povsod, kjer se vam zdi, da ste se ustavili in ne napredujete.

Vaše osebno Sonce ima sedež v solarnem pleksusu. Razvijalo se je v obdobju, ko ste bili še otrok, stari približno tri leta, in se je pojavila prva trma oziroma »obdobje ne«. Takrat ste prvič uveljavljali svojo voljo.

Veliko vzorcev, kako se postaviti zase, imate še vedno iz tega obdobja. Ko si dovolite zasijati, se vsakodnevne reakcije sproti sproščajo in ohranjate svoj stik z življenjem in osebno srečo. Če pa potlačite čustva in ne pokažete, da vas je kdo prizadel, ker ne veste, kako boste sprejeti, ali vas bodo sodili, vam vse to obleži na področju želodca, obremeni vam jetra, žolč, presnovne organe, morda imate občutek, kot da ste napihnjeni.

V življenju je dobro imeti vsaj eno področje, kjer ste lahko točno takšni, kot ste, sproščeni, samozavestni. Če tega nimate, je koristno bolj terapevtsko pogledati, kdaj ste se zaprli, skrili, naredili manjše, kot ste zares.

KAKO SI POMAGATI

Rumena barva podpre solarni pleksus, a če že imate težave, ki sem jih opisala, namesto te barve raje uporabite vijoličasto, saj vam bo pomagala omiliti notranje napetosti.

Tudi vaš notranji otrok je doma v solarnem pleksusu; če ga slišite in imate stik z njim, vam pokaže, kaj si želi, kaj je zanj pomembno, koliko igrivosti je v resnici v vas. Zato je stik z njim in opazovanje, kako lahko sveti sonce v vašem trebuhu, prvi korak k vaši osvoboditvi.

POVEZAVA Z VIŠJIM JAZOM

Višji jaz je vaš najvišji in največji del energije, ki je vedno v brezčasju povezan s Svetlobo enega. Ne spušča se dejavno v dualnost, se pa odzove vedno, kadar vi v sedanjosti, v danem trenutku, odprete vrata v energijah in ga povabite ter mu dovolite, da deluje skozi vas.

Dobro je, da veste, da vaš višji jaz ne pozna naglice in ne bo nikoli pritiskal na dogodke ter aktivno premikal energije ali vplival na vašo voljo. Res pa je, da če ste vi tisti, ki se z njim povežete, mu predate želje, prošnje, vas podpre tako, kot je v tem trenutku najbolje za vas. Ko boste v stiku z njim, boste v sebi začutili mir in sproščenost, in vedeli boste, da ste na pravi poti. V vas bo manj panike, hitenja in drame. Višji jaz vas bo podprl na vseh področjih, tako v odnosih kot pri zdravju in povsod, kjer se vam zdi, da ste se ustavili in ne napredujete.

KAKO SE ODPRETI PODPORNIM ENERGIJAM VIŠJEGA JAZA

Najlažje boste začutili njegovo podporo, če poravnate držo, da začutite Svetlobo v hrbtenici ter Sonce, kako zasije nad vašo glavo v najvišji točki zavedanja. Potem začutite, kako se Svetloba iz hrbtenice poveže z višjim jazom in energija steče prek trebuha (solarnega pleksusa) vse do najnižje točke zavedanja navzdol. To vam bo dalo tudi notranjo trdnost.

V tem vztrajajte nekaj minut in bodite pozorni na spremembe, ki se bodo dogajale navznoter.

Pozornost usmerite na dihanje, na srce, tretje oko in trebuh.

Pot višjega jaza je tista, ki smo se je prišli učit v tem življenju in po njej stopamo s podporo Duše, saj smo samo tako na pravi poti; ne vodijo nas ego, nižje energije, strahovi, prepričanja, kako bi moralo biti, ampak višji namen.

SAMOZDRAVLJENJE Z LASTNIM VIŠJIM JAZOM

Namen samozdravljenja z lastnim višjim jazom je, da smo zbrani tukaj in zdaj, v danem trenutku, in tako v stiku s potenciali, ki so v tem trenutku odprti za nas.

Celotno zdravljenje lahko izvajate vsak dan, večkrat na dan.

Dobro je, da ga izvajate z zaprtimi očmi, saj tako bolje zaznavate energije, vsaj v začetku. Potrebujete nekaj minut – z nekajdnevno vsakdanjo prakso pa nekaj sekund –, da se povežete s svojim višjim jazom, zaprete oči in zaprosite svoj višji jaz, da vas zdravi na vseh ravneh:

– na fizični ravni, pri čemer sprosti hrbtenico, vse boleče predele, glavo, prsni koš, trebuh, kolke, noge in roke;
– vse ravni eteričnega telesa;
– vse ravni astralnega telesa, vsa stara čustva;
– vse ravni mentalnega telesa, prepričanja, omejitve uma;
– vse ravni duhovnega telesa;
– in se mu prepustite …

Zraven lahko povabite vse energijske povezave, ki spremljajo višji jaz: angele, naravo, vesolje, Polja miru in tiste, s katerimi tudi sicer delate. Lahko pa preprosto poprosite Zlato Dobo, naj bo z vami in naj pripelje vse vaše svetlobne pomočnike in vodnike.
Nato se predate in postanete orodje svojemu višjemu jazu in energijam, ki so zraven. Vsa vaša telesa so pred vami, obrnjena proti vam, kot bi se gledali. Pomembno je tudi, da se zavedate, da ne morete narediti ničesar narobe, da bi vam škodilo, saj energije, ki se jim predate, delajo svoje, vi jih samo usmerjate na predele, kjer čutite pritisk, težo.

Z dlanjo ali obema rokama greste počasi od zgoraj navzdol, kot da bi šli s čutenjem skozi svoje telo … Energija višjega jaza teče skozi vaše dlani in spreminja frekvenco vaših energij, ki so pred vami.

Tako se dviguje vaša osebna frekvenca vseh teles in osvobajajo se vse blokade, vse, kar je povzročalo fizične težave, vsa pretekla čustva in poškodbe se sproščajo in zdravijo. Dlani pomikate zelo počasi, da pustite čas energiji, da se transformira.

V celotnem enkratnem zdravljenju greste lahko z rokami enkrat ali večkrat od zgoraj navzdol, odvisno od energijske gostote, ki jo čutite na dlaneh … Končno stanje v dlaneh mora biti lahkotno, puhasto, mehko. Starih energij ni treba »metati stran«, ker se transformirajo s pomočjo višjih frekvenc.

Estrada

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

kraljica Margareta II
Na opazovanju

Nekdanja danska kraljica Margareta II. končala v bolnišnici

peter-kočjaž, maja-oderlap
Triletna plovba

Iskreno z Majo Oderlap: Peter in Natalija sta prodala vse in se odpravila okoli sveta

mariah-carey, pevka
Izguba sestre in mame

Mariah Carey v težkih trenutkih tolaži njen bivši mož

Justin Bieber
Umaknil se je z javnosti

Justin Bieber šokiran zaradi obtožb proti Seanu 'Diddyju' Combsu: "Če bi vedel, nikoli ne bi sodeloval"

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste