Horoskop

Ne glede na to, kaj se o njemu piše, je Goranu Dragiću tijina naklonjena

andreja novak
11. 11. 2021, 10.01
Posodobljeno: 11. 11. 2021, 10.07
Deli članek:

Slavni športnik Goran Dragić je sicer praktičen bik, z obema nogama varno na tleh, toda ...

Promo foto
Goran Dragić

Z njegovimi astrološkimi podatki se je razkrilo, da ima še do 25. 8. 2022 progresirano Luno v znamenju raka in da takrat konec avgusta prestopi v znamenje uspešnega leva. Kaj to pomeni? Progresirana Luna kaže na notranje in posledično zunanje čustvene zaplete in v znamenju raka je najbolj občutljiva za krivico, nepoštenost in predvsem nesigurnost v odnosih. Tako bo Goran prisiljen še do skoraj konca avgusta prihodnje leto čustveno biti bolj senzibilen in tudi dramatičen kot navadno.

Pri tem ga na srečo ščiti njegovo res zemeljsko Sonce, ki v znamenju bika pazi na pozornost na vse njemu pomembne stvari. Ker je njegovo Sonce v znamenju bika, je Goran precej preudaren, zamišljen in tudi počasen v nekaterih pogledih. Na srečo ima Merkurja v znamenju ovna skupaj s severnim luninim vozlom v znamenju bika. To mu daje veliko hitrejši preboj v mislih in na terenu, saj odreagira takoj in brez razmisleka, še posebej, ker ima v znamenju ovna še Luno, ki ga energijsko in čustveno podkuri, da se hitro loti vseh svojih težav. Severni lunin vozel kaže na njegovo sposobnost materializacije, čeprav bi bilo nujno, da si dovoli tudi malo ugodja in podpore bližnjih.

Njegovo Sonce je nasproti njegovemu Plutonu in južnemu karmičnemu vozlu, oba v znamenju škorpijona, kar kaže na to, da se je treba glede tega samo sprostiti in si dovoliti, da se vse stare čustvene navezave samo očistijo, in zgodil se bo pravi mali preboj v dobro.

Njegova komunikacija prinaša vztrajnost, sproščenost pa tudi ljubečo naklonjenost, na trenutke bi lahko celo materializiral skozi besede, saj ima v dvojčkih črno luno, Lilith, in čisto zraven Venero ter naravnega zdravilca Kirona, s katerim lahko pomaga marsikomu pri sprostitvi njihovih frustracij v pogovoru in skozi razvoj oz. sledenje po svoji duši.

Tujina mu je naklonjena, ne glede na to, kaj se o njem piše. S Saturnom in Uranom v strelcu je sočasno ekstravaganten in prisiljen slediti določenim sistemom, kar mu vedno ne ustreza.Tako mu bo prihodnje leto tujina precej pomembna, tudi zato, ker se mu bodo hitro odpirale nenavadne priložnosti, s katerimi bo izpolnil svoja skrita zadoščenja.

S kariero je lahko zadovoljen in sproščen, saj ima na tem področju Marsa in Neptuna, kar pomeni, da redno preverja svoje meje in se z Neptunom uči zaupati tisto, kar ni vedno vidno. Pri tem ga podpira njegov Jupiter, ki ga ima skritega v znamenju rib.

Odlični datumi za njega: 5.–6. 1. 2022, 18. 1. 2022, 21.–23. 1. 2022, 4. 2. 2022, 6. 3. 2022, 10. 3. 2022, 29. 3. 2022, 3. 4. 2022, 27. 4. 2022, 28., 29. 5. 2022, 18. 6. 2022, 30. 7. 2022, 16. 8. 2022, 12. 9. 2022

Pazljivo: 3. 1. 2022, 6. 2. 2022, 24.–25. 4. 2022, 13. 6. 2022

an
Goran Dragić - astroportret

Estrada

mariah-carey, pevka
Izguba sestre in mame

Mariah Carey v težkih trenutkih tolaži njen bivši mož

Justin Bieber
Umaknil se je z javnosti

Justin Bieber šokiran zaradi obtožb proti Seanu 'Diddyju' Combsu: "Če bi vedel, nikoli ne bi sodeloval"

anna-sorokin
Zloglasna lažna dedinja

Foto: Obsojena prevarantka Anna Sorokin med nastopom v priljubljenem šovu s sledilno napravo na nogi

robert petan_foto jernej kokol (2)
Po poroki

Robert Petan razkril podrobnosti medenih tednov in nove sezone satirične oddaje

Sophia Loren
Italijanska igralka

Filmska diva Sophia Loren na pragu okroglega jubileja

PR_danielpopovic
Aktual

VIP večerja z Danielom Popovićem v Hotelu Dolenj'c

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste