Salome je po več kalvarijah v različnih kuhinjah končno našla eno, v kateri se izvrstno počuti. Tudi zato, ker ob delu lahko še nastopa. »Delam v japonski restavraciji v stari Ljubljani, kjer se kuha v odprti kuhinji, tako da si me lahko tudi pogledate, kar pomeni, da imam spet oder. Sem zelo zadovoljna, končno!« je navdušena Salome. Velikokrat pa si japonsko hrano pripravi tudi zase, saj obožuje ramen in riževe sklede. A le v službi. Doma namreč ne kuha ničesar, saj se ji po celem dnevu pripravljanja hrane v službi, razumljivo, ne da. Salome bo delala vse poletje, za kakšen podaljšani vikend pa bo le skočila na svoj ljubljeni Rab. Počitnic ne bo imela niti jeseni, saj bo takrat s svojim avtorskim delom, o katerem je za zdaj sicer še zelo skrivnostna, nastopala po celotni Sloveniji. Na pravi oddih se bo odpravila šele januarja, ko bo šla za 15 dni na Zanzibar.
Mojstrica japonskih jedi
"Končno sem srečna," pravi vsestranska slovenska mojstrica zabave, ki nas ne le nasmeje, ampak nas zna tudi dobro nahraniti.