Zanimivosti

HoT povečuje količine prenosa podatkov

Oglasno sporočilo
10. 6. 2019, 10.23
Posodobljeno: 10. 6. 2019, 10.23
Deli članek:

HoT, HOFER Telekom, je ob 2. obletnici še dodatno izboljšal tarife.

Odslej je uporabnikom tarif HoT MAXI in HoT EXTRA na voljo še dodatnih 10 GB prenosa podatkov za uporabo v Sloveniji. Poleg neomejenega števila minut pogovorov in SMS-ov v Sloveniji je za nespremenjeno ceno 9,99 evra uporabnikom tarife HoT MAXI tako na voljo 30 GB, za nespremenjeno ceno 14,99 evra pa je v tarifi HoT EXTRA vključenih 60 GB.

Obstoječim uporabnikom se bo večja količina prenosa podatkov vključila samodejno, ne da bi morali spremeniti tarifo in brez kakršnih koli dodatnih stroškov. S tem HoT še naprej drži obljubo, da bodo nove ugodnosti pri morebitnih spremembah tarife veljale za vse uporabnike storitev HoT.

Najhitreje rastoči slovenski virtualni operater

Pri HoT-u so zelo zadovoljni z rastjo na slovenskem trgu, saj imajo po dveh letih že več kot 70.000 uporabnikov. To HoT uvršča na mesto najhitreje rastočega slovenskega virtualnega operaterja. Še naprej beležijo konstantno rast, kar je odličen rezultat za novinca na zrelem trgu mobilne telefonije. Takšna hitra rast niti ne preseneča, saj je po raziskavi podjetja Aragon kar 97 % HoT-ovih uporabnikov zadovoljnih s svojim operaterjem – od tega jih je kar 71 % izjemno ali zelo zadovoljnih.

Najboljše razmerje med ceno in prenosom podatkov

Že od samega začetka vse tarife HoT vključujejo velike količine podatkov, ki jih pri HoT-u sedaj še povečujejo – in to brez povišanja cen. HoT se je namreč zavezal, da nikdar ne bo višal cen tarif, izboljšane tarife pa veljajo tako za nove kot tudi obstoječe uporabnike. S svojo fer ponudbo je prepričal tako napredne uporabnike kot tudi tiste, ki želijo najboljše cene. S kar 30 GB prenosa podatkov za manj kot 10 evrov oziroma kar 60 GB prenosa podatkov za manj kot 15 evrov ima HoT najboljše razmerje med ceno in prenosom podatkov.

Poštena ponudba in odlična podpora uporabnikom

Storitve in mobilni paketi HoT ne vsebujejo skritih stroškov, ki sicer lahko zelo podražijo vaše stroške z mobilnim operaterjem. Tako ste lahko prepričani, da vas pri HoT-u ne bodo presenetili npr. s stroški za priključnino, menjavo paketa, prekinitev naročniškega razmerja in druge spremembe, s katerimi si boste morda želeli oblikovati storitve po vaši meri. Pri HoT-u odlično skrbijo tudi za podporo uporabnikom, saj je odzivni čas v HoT-ovem klicnem centru daleč najkrajši med mobilnimi operaterji in v povprečju znaša manj kot 20 sekund.

Preprosta uporaba in celovito upravljanje prek digitalnih kanalov

Skoraj polovica HoT-ovih uporabnikov upravlja s storitvijo prek mobilne aplikacije Moj HoT, na voljo pa imajo tudi spletni portal. Tako uporabniki preprosto in povsem brezplačno spreminjajo nastavitve uporabniškega računa, brezplačno menjavajo tarife, opravijo prenos telefonskih številk, idr. Obenem imajo v vsakem trenutku natančen pregled in nadzor nad porabo ter stroški zase in za svoje družinske člane.

Estrada

SanjskaPoroka-clanek-svet
Last minute Sanjska poroka

Glasovanje: Kdo si zasluži 'Last minute Sanjsko poroko'?

Moamer Kasumović
Šok v BiH

Znani bosanski igralec Moamer Kasumović obsojen zaradi spolnega napada na mladoletnika

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

Zanimivosti

ciper_2
Ciper

Vse izgleda kot pred 50 leti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov