Zanimivosti

Slovenska kuhinja kot nekoč

Oglasno sporočilo
2. 4. 2019, 11.01
Deli članek:

V četrtek, 4. aprila 2019, se na Gospodarskem razstavišču odpira Gostilna pri Trubarjevi mami, kjer se bo v kletnih prostorih dvorane Jurček kuhalo po domače.

Promocijsko gradivo
Gostilna pri Trubarjevi mami

Stregle se bodo slovenske avtohtone jedi, se še spomnite golaža slovenske divjačine, pečene jagnječe krače z domačimi gomolnicami, pečene krvavice in pečenice, svinjske potrebuševine in ajdovih žgancev, kislega zelja in ocvirkov in seveda ne smemo pozabiti letečih žgancev.

Vse naše sestavine prihajajo od lokalnih pridelovalcev z ekološkimi certifikati. Ljubitelji dobre hrane in pijače boste izbirali med obsežnim naborom vin in piv. V večernih urah se bo gostilna preobrazila v prostor za zabave tudi z glasbo v živo.

Peter Irman
Gostilna pri Trubarjevi mami

Gostilna pri Trubarjevi mami pa ne bodo samo tradicionalne slovenske jedi iz jedilnika, ki ga je soustvaril vrhunski chef Mojmir Šiftar, mladi talent po izboru gastronomskega vodnika Gault & Millau in bogat izbor pijače, ampak tudi izdelki lastne blagovne znamke, kot so ročno izdelane testenine, sladice, ...

Promocijsko gradivo
Gostilna pri Trubarjevi mami

Vabljeni v četrtek, 4.3.2019 od 19. ure dalje!

Otvoritveni dan bo popestrila živa glasba.

Peter Irman
Gostilna pri Trubarjevi mami