Zanimivosti

Slovenska kuhinja kot nekoč

Oglasno sporočilo
2. 4. 2019, 11.01
Deli članek:

V četrtek, 4. aprila 2019, se na Gospodarskem razstavišču odpira Gostilna pri Trubarjevi mami, kjer se bo v kletnih prostorih dvorane Jurček kuhalo po domače.

Promocijsko gradivo
Gostilna pri Trubarjevi mami

Stregle se bodo slovenske avtohtone jedi, se še spomnite golaža slovenske divjačine, pečene jagnječe krače z domačimi gomolnicami, pečene krvavice in pečenice, svinjske potrebuševine in ajdovih žgancev, kislega zelja in ocvirkov in seveda ne smemo pozabiti letečih žgancev.

Vse naše sestavine prihajajo od lokalnih pridelovalcev z ekološkimi certifikati. Ljubitelji dobre hrane in pijače boste izbirali med obsežnim naborom vin in piv. V večernih urah se bo gostilna preobrazila v prostor za zabave tudi z glasbo v živo.

Peter Irman
Gostilna pri Trubarjevi mami

Gostilna pri Trubarjevi mami pa ne bodo samo tradicionalne slovenske jedi iz jedilnika, ki ga je soustvaril vrhunski chef Mojmir Šiftar, mladi talent po izboru gastronomskega vodnika Gault & Millau in bogat izbor pijače, ampak tudi izdelki lastne blagovne znamke, kot so ročno izdelane testenine, sladice, ...

Promocijsko gradivo
Gostilna pri Trubarjevi mami

Vabljeni v četrtek, 4.3.2019 od 19. ure dalje!

Otvoritveni dan bo popestrila živa glasba.

Peter Irman
Gostilna pri Trubarjevi mami

Zanimivosti

blazina
Sveža postelja

Za sladek spanec primerno vzdržujte odeje in vzglavnike

žafran v kulinariki
Rastline v kulinariki

Žafran je nekoč slovel kot zdravilo, danes kot začimba

rep08-2025_naslovka
Zanimivosti

Koga se boji Janez Janša: predsednik SDS na shod Ruparjevih upokojencev prišel v spremstvu telesnih stražarjev

Roškar, Glorija in Tijan
Posebna gosta

Na počitnicah pri Roškarju: Navihana osnovnošolca zabavala voditelja

opuncija
Indijska figa

Zdrav sadež, ki ima pomembno vlogo pri ohranjanju zdravja ožilja

Rakek_emb_skupina03
Zanimivosti

Prihodnost farmacevtske embalaže: Inovativni pristopi DS Smith Slovenija na sejmu Pharmapack 2025