Stregle se bodo slovenske avtohtone jedi, se še spomnite golaža slovenske divjačine, pečene jagnječe krače z domačimi gomolnicami, pečene krvavice in pečenice, svinjske potrebuševine in ajdovih žgancev, kislega zelja in ocvirkov in seveda ne smemo pozabiti letečih žgancev.
Vse naše sestavine prihajajo od lokalnih pridelovalcev z ekološkimi certifikati. Ljubitelji dobre hrane in pijače boste izbirali med obsežnim naborom vin in piv. V večernih urah se bo gostilna preobrazila v prostor za zabave tudi z glasbo v živo.
Gostilna pri Trubarjevi mami pa ne bodo samo tradicionalne slovenske jedi iz jedilnika, ki ga je soustvaril vrhunski chef Mojmir Šiftar, mladi talent po izboru gastronomskega vodnika Gault & Millau in bogat izbor pijače, ampak tudi izdelki lastne blagovne znamke, kot so ročno izdelane testenine, sladice, ...
Vabljeni v četrtek, 4.3.2019 od 19. ure dalje!
Otvoritveni dan bo popestrila živa glasba.