Zanimivosti

Prek telefona je prodajala seks

T.P.
1. 11. 2015, 19.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Človek kar težko verjame, da obstajajo dekleta oziroma ženske, ki v trenirkah, kavbojkah ali celo udobnih jutranjih haljah nudijo seksualno zadovoljstvo moškim na drugi strani telefona.

Profimedia
Z besedami ustvarijo vtis, kot da so skoraj gole.

Morda niste nikdar razmišljali o tem, kdo so te ženske, kakšne so videti in kako pravzaprav doživljajo svoj posel. Objavljamo resnično zgodbo dekleta, ki si je na ta način služilo denar. Le kaj se v resnici dogaja na drugi strani vročih telefonov?

Naša sogovornica se je z delom na vroči liniji začela ukvarjati zato, da bi se rešila dolgov. »Delala sem v izmeni od 11. zvečer do jutra, saj je bilo takrat največ dela. V pisarno sem prihajala vsak večer, delo pa se je začelo tako, da sem sebi in šefu pripravila veliko skodelico kave. Nato sem se udobno namestila na kavč poleg telefona ter začela sprejemati pozive, na katere mi nikoli ni bilo treba čakati.

Profimedia
Halo, ljubček, čakam te, vsa razgreta ...

Več smo govorile, več smo služile

Nekateri pogovori so trajali po petnajst minut, drugi pa celo sedem ali osem ur. Delale smo v izmenah, plačilo pa smo dobile samo za tisti čas, ki smo ga preživele v pogovorih s strankami. Čeprav je bila naša 'postaja' relativno majhna, smo imeli kar lepo število rednih odvisnikov od telefonskega seksa, ki so izpolnjevali naše delovne norme. Naša naloga je bila pravzaprav ta, da smo z besedami in zapeljivim načinom govora naša povprečna telesa, oblečena v udobna bombažna oblačila, sogovornikom pričarale kot najbolj vroči vir njihovega užitka. Igrale smo vloge žensk, ki so po telefonu šepetale sladke besede, polne vročih obljub. Kdo je to poslušal in naše besede vzel za živo zlato? Predvsem moški, ki so jim seksualne fantazije, frustracije, fetiš, dolgočasje, radovednost in osamljenost vzbujali potrebo po tem, da kličejo takšne številke.

Monika, nekdanja prodajalka telefonskega seksa »Za 55 evrov na uro sem za nekoga postala zanimiv predah od dolgočasne rutine TV-porničev.«

Moški tudi prek telefona vodili igro

Sama sem bila zelo dobra v izmišljanju najrazličnejših pikantnih zgodbic in prava strokovnjakinja za zvočne efekte. Za zaključno poglavje vsakega poziva (orgazem) sem imela pripravljeno vrhunsko izvedbo, vredno oskarja. Včasih je stranka zahtevala, da je v tem kompleksnem scenariju sodelovalo celo več deklet. Kar precej moških je bilo takih, da so nam sproti razlagali, kaj naj počnemo, kar je zvenelo kot precej bizarna igra. Tatjana, zdaj želim, da postaviš desno roko na to in to mesto, Lidija naj dela to stvar, Mateja pa tisto … Včasih smo se komaj zadrževale, da nismo prasnile v smeh. Nemalo primerov pa je bilo tudi takih, da so nas moški klicali predvsem zato, da so nam potožili glede svojih težav v zakonu.

Ko zdaj pogledam nazaj, vidim, da sem pravzaprav imela pomembno družbeno vlogo. S tem, ko sem se ukvarjala z osamljenimi, ki so hrepeneli po pozornosti, sem jim omogočila, da so na varen alternativni način kanalizirali svoje sprevržene fantazije, ki bi lahko postale nevarne, če bi se manifestirale v resničnosti. Za 55 evrov na uro sem za nekoga postala zanimiv predah od dolgočasne rutine televizijskih porničev in s tem sem bila povsem zadovoljna.« 

Estrada

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

kraljica Margareta II
Na opazovanju

Nekdanja danska kraljica Margareta II. končala v bolnišnici

peter-kočjaž, maja-oderlap
Triletna plovba

Iskreno z Majo Oderlap: Peter in Natalija sta prodala vse in se odpravila okoli sveta

mariah-carey, pevka
Izguba sestre in mame

Mariah Carey v težkih trenutkih tolaži njen bivši mož

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste