Agent 007

Bo novi James Bond Aaron Tylor-Johnson?

A.S./STA
20. 3. 2024, 13.03
Posodobljeno: 20. 3. 2024, 13.19
Deli članek:

Tylor-Johnsonu, ki ga poznamo iz Marvelove akcijske komedije Kick-Ass, so po poročanju časnika The Sun, ponudili vlogo v 26. filmu o agentu 007.

Profimedia
Bo privlačni Taylor-Johnson stopil v čevlje agenta 007?

Po odhodu Daniela Craiga iz vloge Jamesa Bonda so se znova pojavila ugibanja, kateri igralec bi lahko prevzel filmskega agenta 007. Časnik The Sun je poročal, da so vlogo ponudili britanskemu igralcu Aaronu Taylor-Johnsonu, ki je znan iz akcijske komedije Kick-Ass in Marvelovih filmov. Naslednji film o Jamesu Bondu bo 26. po vrsti.

Craig je vlogo zapustil leta 2021 po filmu Ni čas za smrt, potem ko je v 16 letih zaigral v petih filmih franšize. Ugibanja o tem, kdo bi ga lahko nasledil, se pojavljajo že nekaj časa. Britanski BBC je o govoricah, da bi naslednik lahko bil Taylor-Johnson, povprašal družbo Eon Productions, pri kateri ustvarjajo filme o Jamesu Bondu. Ugibanj niso želeli komentirati, poznavalec produkcije pa je za BBC News povedal, da "govorice ne držijo".

Ko so o tem vprašali še igralca, je Taylor-Johnson za revijo Numero povedal, da se mu zdi čudovito, da ga ljudje vidijo v tej vlogi. "To je velik kompliment," je dodal.

Triintridesetletni igralec, ki je leta 2009 zaigral v vlogi Johna Lennona v biografskem filmu Nowhere Boy, je zdaj pri stavnicah favorit za vlogo. Nastopil je tudi v trilerju Nočne ptice, ki je leta 2017 prejel zlati globus, ter filmih Ana Karenina, Godzilla in Tenet. V preteklih treh letih ni manjkalo imen, ki so se pojavljala v ugibanjih, kdo bi lahko sledil Craigu, kar sicer na splošno velja za nekaj, čemur bo težko slediti. Avtor knjige Catching Bullets: Memoirs of a Bond Fan Mark O'Connell je po Craigovem odhodu za BBC povedal, da novi Bond ni le nekdo za rdečo preprogo, ampak mora biti zvezdnik, ambasador filma in kina, medijski diplomat, sin britanske kulture ter obraz milijarde dolarjev vredne znamke. Po njegovem mnenju mora biti v vseh predelih sveta takoj prepoznaven kot James Bond.

Kdo so še možni kandidati?

Med imeni, ki se omenjajo za vlogo, je tudi Henry Cavill, znan po filmih Superman in Misija: nemogoče ter seriji Withcher. V igri za vlogo naj bi bil, še preden jo je zasedel Craig. Med najmlajšimi kandidati je 32-letni Damson Idris, znan iz ameriške kriminalne TV serije Snowfall. Na stavnicah pa se omenjajo tudi James Norton, Tom Hardy, Idris Elba in Chris Evans.

Kot še poroča BBC, ni nujno, da producenti izberejo največje ime za vlogo. Nenazadnje tudi ime Daniela Craiga po zadnjem filmu s Piercem Brosnanom ni bilo v ospredju.

Estrada

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

kraljica Margareta II
Na opazovanju

Nekdanja danska kraljica Margareta II. končala v bolnišnici

peter-kočjaž, maja-oderlap
Triletna plovba

Iskreno z Majo Oderlap: Peter in Natalija sta prodala vse in se odpravila okoli sveta

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste