Kuharski šef Karim Merdjadi spada v sam vrh slaščičarskih mojstrov v Sloveniji. »Začeli smo pred petimi leti v delavnici v Kamniku. Zdaj imamo pet zaposlenih, zato se spoprijemamo s prostorsko stisko in iščemo nove prostore. A pri tem smo zelo izbirčni. Najprimernejši bi bil prostor, velik od 250 do 300 kvadratnih metrov, seveda pa ni zanemarljiva niti lokacija. Podjetje se je razvijalo počasi, korak za korakom, in prav je, da rastemo postopoma,« pravi žirant oddaje MasterChef, ki je v svoj posel vpeljal tudi hčerko Niko.
»Nika ima izjemno razvit okus, in čeprav je po poklicu frizerka, se v svetu slaščičarstva dobro znajde. Je mlada, ročno spretna in polna energije, in prav to je tisto, kar jo pelje v pravo smer,« je zadovoljen Karim, ki je bil med njenim šolanjem za frizerko tisti, ki ji je prvi dovolil, da ga je postrigla. Ker se je dobro odrezala, ji, kot nam hudomušno namigne, še danes popolnoma zaupa kot frizerki in zdaj tudi kot slaščičarki.