Horoskop

Osupljiva moč za privlak dobrega in slabega: v naših mislih in čustvih

Mirela Smajić
20. 4. 2021, 19.19
Posodobljeno: 20. 4. 2021, 20.12
Deli članek:

Naše misli se med seboj privlačijo s pozornostjo, ki jim jo namenjamo. Kako te misli, ki jih mislimo, vplivajo na nas, spoznavamo skozi čustva, ki nam omogočajo komunikacijo z našim notranjim bitjem.

Profimedia
nasmeh

Naš čustveni sistem nam pomaga ozavestiti misli, saj nam na najbolj subtilni ravni pokažejo, ali se v njih osredotočamo na nekaj prijetnega ali neprijetnega.
Kot se počutimo, tako privlačimo … Ko se počutimo osamljene, privlačimo osamljenost. Ko se počutimo revne, privlačimo več revščine. Velja tudi obratno.

RAZUMEVANJE
Zakon privlačnosti najbolje razumemo, ko si sebe zamislimo kot magnet, ki privlači vedno več tega, kakor se počuti.
Nadzorovati misli je zelo zahtevna naloga, ki onemogoča razmišljanje. Ampak to niti ni potrebno. Namesto da nadziramo misli, ki jih imamo, je dovolj, da razvijamo občutljivost na svoje počutje. Kadar začutimo negativna čustva, pomeni, da ta hip mislimo na nekaj, česar si ne želimo. Ko to ozavestimo, preusmerimo svoje misli v tisto, kar si želimo. Naš čustveni sistem nam pomaga usmerjati misli v želeno smer – dopustiti želji, da se uresniči.
Ko namenjamo pozornost svojem počutju, se naučimo uglasiti se s svojim notranjim bitjem in s tem, kar resnično smo.

BLOKADE
Včasih pozabimo, da imamo sposobnost supermagnetizma. Ko prevlada strah, pademo v neko vrsto omrtvičenja. Dobesedno pozabimo, kdo smo. Zgradimo prepričanje o ločenosti, pomanjkanju, obsojanju in negativnosti. Vse te zaznave zanikajo našo notranjo moč in blokirajo supermagnetno moč. Lahko si govorimo afirmacije, prosimo in meditiramo vsak dan, a še vedno ne privlačimo, ker naša energija ni usklajena. Namesto da bi si dovolili prejeti, želimo »dobiti«.
Včasih poskušamo na silo in z nadzorom doseči svoje cilje, da bi se počutili varne. Mogoče začnemo misliti, da bomo z več dela več dosegli. Trudimo se, da bi se stvari zgodile, namesto da bi dopustili, da privlačimo po naravni poti. Pozabljamo, da onstran naših dejanj in želja obstaja podpora. Nasilna energija blokira našo sposobnost privlačevanja! Vesolje na slabe energije ne odgovarja z dobrimi. Vesolje vibrira na pozitivni frekvenci. In da z njim soustvarjamo, se mora naša energija s to frekvenco uskladiti. V stanju brez upora lahko dopustite vesoljnemu toku dobrega počutja, da vas podpira. To je tisto, kar Abraham-Hicks imenuje »umetnost dopuščanja«.

DOPUŠČANJE
Ko dopuščamo, čutimo mentalno jasnost in mirnost ter imamo močno zaupanje. Kadar ne dopuščamo, smo nejevoljni, žalostni, počutimo se krive, frustrirane, nadziramo in smo tudi depresivni. Občutki nam ves čas kažejo, ali smo povezani s svojo superprivlačevalno močjo ali ne. Negativne misli in občutki vsebujejo nizke vibracije, zaradi katerih ne moremo pustiti vesolju, da nas podpira. Abraham-Hicks spomni, da se, kadar rečete: »Tega pa res ne želim,« začnete ujemati s tistim, česar ne želite.
Če na primer neprestano razmišljate o možnosti, da vas odpustijo iz službe, bo vaša energija energija strahu, panike, stiske in brez nadzora. Taka energija oddaja vašemu delodajalcu sporočilo strahu (zavestno ali podzavestno), da niste pravi za ta položaj. Vaša nenehna misel strahu pred izgubo službe ima zmožnost, da se pokaže v fizični obliki.
Naj bodo misli dobrega počutja tako visoka prednostna naloga, da občutek obilja postane povsem naraven. Cilj je dopustiti obilju, da na neoviran način teče skozi nas. Umetnost dopuščanja je umetnost, da do sebe spustimo, kar želimo: zdravje, bogastvo, radost in ljubezen.
Ko dopustimo vesoljni moči obilja, da se premika skozi nas, zlahka prejmemo znamenja in vodenje vesolja. Morda zaslišimo pesem, prejmemo sporočilo prijatelja in morda občutek intuitivne usmeritve svojega notranjega glasu modrosti. Ko dopustimo, božansko vodenje hitro pride.
Bolj ko bomo sprejeli, da je cilj počutiti se dobro, lažje bo obilju dopustiti, da teče. Več dopustimo, več pritegnemo. Ko obilje teče, imamo občutek, kot da se nam odpirajo nevidna vrata in da se tisto, kar potrebujemo, pojavi ob pravem času na pravem mestu. Kadar se zdi, da stvari stojijo ali ne potekajo, kot bi želeli, intuitivno vemo, da je na poti nekaj boljšega.

SUPERPRIVLAČEVALEC
Utelešenje energije dopuščanja prinese milost, zadovoljstvo in magnetno moč naši celotni navzočnosti. Ko vibriramo s tako lahkotnostjo in magnetizmom, postanemo resnično superprivlačevalec. Tako zdravje kot bogastvo sta znaka in simbola, da živimo v bogatem vesolju, katerega neskončni viri so naši. Ko smo zasidrani v mirnosti duše, smo v popolnem položaju, da privabljamo vse, kar potrebujemo.
Za svojo in dobrobit celega sveta sejemo ljubezen, sočutje, spoštovanje, strpnost, potrpežljivost in svobodo ter dovolimo koreninam, da poženejo v novo resničnost, ki jo pravkar vsi soustvarjamo z mislimi, čustvi in magnetizmom.

Lahko se povežemo z neomejenim virom ustvarjalne energije, da nas navdihne z zamislimi, prispeva modrost, prinese obilje in občutek svobode. To moč lahko izkoristimo za dobro sveta; sveta, v kakršnem želimo živeti.

(Članek so navdihnile knjige Zakon privlačnosti, Super privlačevalec in Tečaj čudežev)

Estrada

SanjskaPoroka-clanek-svet
Last minute Sanjska poroka

Glasovanje: Kdo si zasluži 'Last minute Sanjsko poroko'?

Moamer Kasumović
Šok v BiH

Znani bosanski igralec Moamer Kasumović obsojen zaradi spolnega napada na mladoletnika

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

Zanimivosti

ciper_2
Ciper

Vse izgleda kot pred 50 leti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov