Napoved

Horoskop za četrtek, 17. maja

W.Y.
17. 5. 2018, 06.26
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN- Nekaj se bo zvrtelo in rešilo izredno hitro. Tako v poslovnem življenju kot v ljubezenskih odnosih se boste lahko sprostili, prevzeli glavno besedo. Občutek vas očitno vodi na pravo stran.

BIK- Omilite zahteve, ki jih v zadnjem času odločno, na trenutke pa celo ostro postavljate. Ljudje okoli vas imajo drugačne želje kot vi, ki se jih morate naučiti spoštovati in delovati tudi njim v prid.

DVOJČKA-Posebno pozornost namenite pazljivosti pri fizičnih aktivnostih, kajti danes boste nagnjeni k napakam pri delu in posledično, na žalost, tudi poškodbam. Vseeno pa naj to ne bo razlog, da boste lenarili doma.

RAK- Ljubezen ne pozna meja, tega se zdaj že dobro zavedate, vendar pa kljub temu ne bi bilo slabo, da bi v čustvenih situacijah uporabljali tudi glavo, ne samo srce.

LEV- Čas, ko lahko poletite na krilih svojih sposobnosti in za to dobivate priznanja, so bogata naložba v prihodnost in predvsem vase. Samozavest, ki jo prinaša luna bo silovito narasla.

DEVICA-Preveč ste obremenjeni zaradi zadeve, ki si ne zasluži toliko pozornosti. Nekomu ne zaupate, sicer pa se še vedno lahko pogovorita in poiščeta stične točke.

TEHTNICA- Pred vami je dan, ki vam bo prinesel spremembe na področju dela in odnosov. V službi se boste s sodelavci lotili pomembnega projekta, a začetek ne bo ravno po vaših željah.

ŠKORPIJON-Obdržite nivo svojih neverjetnih spodobnosti. Nekoga boste prepričali v svoj prav, čeprav vam bo na začetku poskušal ugovarjati. Finančno stanje bo dokaj dobro.

STRELEC- Na delovnem mestu boste ustvarili prijateljsko razpoloženje. Zgradili boste dobre odnose, celo s sodelavcem, do katerega ste bili včasih negativno nastrojeni.

KOZOROG-Vaše počutje bo spremenljivo, vendar vas bo bodrila ljubezen. Le nekaj majhnih besed lahko naredi čudeže, posebno če je že dolgo od tega, ko ste prevzeli podobno pobudo.

VODNAR- Izkazalo se bo, da ste imeli prav in ne boste mogli skriti ponosa. Ne pretiravajte s samohvalo, da ne boste izgubili še naklonjenosti tistih, ki ne bodo zavistni.

RIBI-Delo vas bo neusmiljeno potegnilo vase, čeprav boste hoteli početi nekaj drugega. Potrebujete neko dodatno znanje, da bi bili kos zahtevni nalogi, ki vas čaka.

Estrada

irena vrckovnik
Kolegice ne gleda kot tekmice

Irena Vrčkovnik zatrjuje da je nemogoče, mogoče

darja gajsek
Uživa, ko poje skupaj s publiko

Vili Resnik: "Želim si dočakati sto let!"

ana-petrič
Naročen poizkus diskreditacije

Slovenka leta Ana Petrič žrtev tako imenovanega 'fishinga'

SanjskaPoroka-clanek-svet
Last minute Sanjska poroka

Glasovanje: Kdo si zasluži 'Last minute Sanjsko poroko'?

Moamer Kasumović
Šok v BiH

Znani bosanski igralec Moamer Kasumović obsojen zaradi spolnega napada na mladoletnika

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Zanimivosti

bombažna krpa
Kakšno uporabiti

Krpe za čiščenje doma zahtevajo pravilno vzdrževanje

kajenje_1
Edward Bernays

Freudov nečak je ženske spodbujal h kajenju

ciper_2
Ciper

Vse izgleda kot pred 50 leti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost