Jana
© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o. - Vse pravice pridržane.

Trik za raven vrh torte


S.E.
8. 8. 2017, 08.00
Posodobljeno
09. 08. 2017 · 10:03
Deli članek
Facebook
X (Twitter)
Kopiraj povezavo
Povezava je kopirana!
Deli

Če se boste kmalu lotili peke torte, vam morda pride prav tale nasvet. Tistim, ki nismo ravno slaščičarski mojstri, se tortni biskvit običajno speče tako, da na vrhu nastane hribček. To lahko povzroča težave, še zlasti če želimo torto na vrhu okrasiti. Trik je tako preprost, da se bomo vprašali, kako da se tega nismo domislili že prej. Za zgornjo plast torte preprosto uporabimo spodnjo, tako da je dno tortnega biskvita na vrhu. Neravni del biskvita uporabimo za prvi sloj torte, pri čemer lahko hribček po potrebi tudi obrežemo.


© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o.

Vse pravice pridržane.