Sveže

Prekmurje

TV Novice

Vse novice ›

Vreme

Trenutno

 °C

Weather

Vremenska napoved

vir: ARSO

Popoldne bo sončno s spremenljivo oblačnostjo. Proti večeru kakšna ploha in nevihta. Jutri bo zmerno oblačno s kakšno ploho.

V ponedeljek bo zmerno do pretežno oblačno. Zjutraj bodo možne rahle padavine, popoldne pa bo nastala kakšna ploha. Na Primorskem bo pihala zmerna burja. V torek bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Popoldne bodo nastale plohe in nevihte. Burja na Primorskem bo oslabela.

Horoskop

Oven

Oven

Na nekaj ste se že pripravili, toda še vedno bi se utegnilo zaplesti, če ne boste organizirani in iznajdljivi. Ne bodite prezahtevni, posebno v ljubezenskem odnosu.

Bik

Bik

Določenih stvari ne morete končati tako kot do zdaj. Ne rinite z glavo skozi zid, sicer boste le precej zmedeni. Pazite v odnosih s prijateljem, ki ni iskren.

Dvojčka

Dvojčka

Srčne zadeve vas ne navdušujejo preveč, ker se ponavlja nekaj precej zapletenega. Čakate na prvi korak z druge strani, toda vse skupaj se še ne bo rešilo.

Rak

Rak

S svojimi najbližjimi se boste prepirali zaradi malenkosti. Če boste imeli občutek, da se vam godi krivica, se boste pripravljeni upreti z vsemi svojimi močmi.

Lev

Lev

Zadovoljni boste, posebno če si želite kaj novega glede druženj. Popoldne se lahko odpravite na obisk ali nakupovat, saj je pomembno, da se družite s prijatelji.

Devica

Devica

Nepričakovano boste dobili podporo osebe, ki je bila do zdaj bolj zadržana. Izkazalo se bo, da neki pomemben dogodek iz preteklosti še zdaleč ni pozabljen.

Tehtnica

Tehtnica

Konkurenca vam je za petami, zato boste resno razmišljali, da bi potegnili skrivnega aduta iz rokava. Koristilo bi vam, da se v prostem času malo razgibate.

Škorpijon

Škorpijon

Bodite iskreni, posebno ko se boste pogovarjali z nekom, ki vas še ne pozna najbolj. Vse bo dobro, ker si oba želita nekaj podobnega in se bosta uskladila.

Strelec

Strelec

Ostali boste brez energije, zato se boste držali v ozadju. Izbira bo vaša, toda vedite, da si tako ne morete obetati uspeha, posebno v družbi prijateljev.

Kozorog

Kozorog

Potrudite se, še zlasti ob stikih s prijatelji. Neprekosljivi ste, posebno ob poslih in posredovanju. Mikajo vas nova druženja, zato boste optimistični.

Vodnar

Vodnar

Z nekom se bosta vse dogovorili, a kmalu boste opazili, da se ne drži zastavljenega. To vas utegne razjeziti, toda bodite modrejši, saj boste na koncu zmagali.

Ribi

Ribi

Nekomu preveč ukazujete, čeprav gre za stvari, s katerimi se sami ne bi strinjali. Premislite, preden boste postavljali pogoje. Ostanite previdni glede zdravja.

Izpostavljeno

Sodelujoči mediji

Novice Svet24 Ekipa24 Njena.si Reporter Necenzurirano Odkrito.si Najstnica.si Radio Aktual Veseljak Vestnik Radio Krka Kum24 Radio Salomon Lokalno.si Dolenjski List Dober Tek Primorske novice Večer Radio1 Radio Antena Novi Tednik Radio Bob Radio Celje Radio Ptuj Štajerski Tednik bestFM Preiskovalno.si

© 2023 | Varstvo osebnih podatkov in piškotki | Kolofon