Mobilna verzija
17.50 24. maj 2017
Kuhar
16-20 all you can eat

Kardeljeva ploščad bo v petek 2. junija prizorišče nepozabne zabave, saj prihaja Aktualov pozdrav poletju in največja roštiljada v Sloveniji. Ob 16. uri bo najprej zadišalo po čevapčičih, pleskavicah in drugih dobrotah z žara. Med 16. in 20. uro pridejo na vrsto tisti še posebej lačni z All you can eat – čevapčiči! Ob vroči kulinarični ponudbi in obilici hladne pijače se bomo družili ob zabavnih družabnih igrah, svoje spretnosti pa bodo preizkušali najmočnejši Slovenci. Pri nas zvezde – znane medijske osebnosti ne bodo plesale, ampak pekle in se z nami zabavale v Aktualovem pozdravu poletju ob glasbi enajstih vrhunskih glasbenih izvajalcev.

Dogodek, kot ga še ni bilo! Poletje pozdravljajo  Nina Donelli, Djomla KS, Bojan Ristić & Brass Band, Davor Borno, skupina Tequila, Ines Erbus, Petkova Pumpa, Saša Lendero, Aktualova Galama, Mambo Kings in Jasmin Stavros!

Kupi karto

Najcenejše vstopnice že na voljo na vseh Eventimovih prodajnih mestih.

Neverjetna cena za enajst glasbenih imen, all you can eat in zabavno druženje z bogatimi nagradnimi igrami. Bodi z nami in si zagotovi najcenejšo vstopnico že zdaj! Pohiti, število vstopnic je omejeno.

Kupi karto
Karte že od 9,90€

Lokacija roštiljade

Koncert - nastopajoči

Mlada perspektivna pevka, ki ima pri rosnih 19 letih že enajst pesmi in pet videospotov, je vedno bolj prepoznavna tudi v Sloveniji, saj se njene pesmi intenzivno vrtijo na radijskih postajah. Kljub temu, da njena popularnost narašča, pevka ne počiva, saj so jo opazili tudi na Hrvaškem, kjer je podpisala pogodbo s tamkajšnjo največjo glasbeno založbo.

Mladen Jakovljević, bolj poznan kot DJomla KS, se z glasbo ukvarja že 14 let. Najprej je organiziral trance žurke po Beogradu in se ukvarjal s produkcijo house, techno in trance glasbe. Ko je ustanovili hip-hop skupino z imenom 'Klasične Seljačine' (od takrat je v njegovem imenu ostala kratica KS), so v ospredje prišli šaljivi hip hop komadi, parodija in šaljiva besedila. Po razpadu skupine je Mladen pod vzdevkom DJomla KS zajadral v vokalni house in komercialno glasbo, kjer kraljuje še danes.

Že več let zapored so eden izmed najbolj iskanih trubaških orkestrov na področju ex-Jugoslavije, saj je priznana 11-članska zasedba dobitnica večih prestižnih nagrad. Iz njihovih glasbil navadno donijo evergreen melodije Mesečina, Kalašnjikov, Đurđevdan in Otpisani, vsestranske zlate trobente pa vedno presenetijo še z raznolikimi žanrskimi sodelovanji in tako v svoj repertoar vključijo tudi modernejše hite kot sta La Bamba in We will rock you. 

Šarmanten pevec in avtor pod odre privablja množice željne dobre zabave in pristnega mediteranskega zvoka. Njegov prepoznaven dalmatinski melos s sentimentalnimi srčnimi baladami na eni in temperamentnimi skladbami na drugi strani je ustvaril zavidljiv krog zvestih poslušalcev. Albumi hrvaškega kantavtorja dosegajo platinasto in diamantno naklado. Sodeloval je na 14 festivalih zabavne glasbe, bil večkrat nagrajen, med drugim tudi za najboljšega debitanta na festivalu Split 93.

Mlada skupina šestih članov, katerih starost ne presega 20 let, je vedno pripravljena na žur. Kljub temu, da so še rosno mladi, imajo za seboj že ogromno nastopov. Pred kratkim so izdali čisto prvo pesem z naslovom »Vse mi je OK«, vendar pa so pravi mojstri tudi pri igranju priredb različnih svetovnih uspešnic. Skupino Tequilo sestavljajo Neža Devčič (glavna vokalistka), Patrik Babič (glavni vokalist), Rok Dolenc (spremljevalni vokal, klaviature), Kim Babič (spremljevalni vokal, kitara), Rok Reja (bass kitara) in Gianni Dariš (bobni).

Glasbeno pot je začela pri osmih letih v otroškem pevskem zboru RTV Slovenija, kjer je kot solistka prepevala šest let. Med tem časom je posnela tudi zbirko CD-jev Otroških pesmic in popevk. Nato je leta 2006 začela nastopati s skupino Foxy Teens in s puncami preživela prelepih sedem let, v katerih je pridobila veliko izkušenj na več področjih. Kot solistka je prvi singel Dim od cigareta izdala leta 2013 in od takrat tudi redno nastopa po Sloveniji, občasno tudi pri sosedah Hrvaški in Avstriji.

Petkova Pumpa

Najboljša radijska veselica! Naporni delovniki izčrpajo vsakega izmed nas in komaj že čakamo, da nastopi petek zvečer, ko si lahko oddahnemo in se prepustimo zabavi. Ker pa je zabavo ponavadi treba poiskati, so na radiu Veseljak poskrbeli, da je ne boste iskali predolgo in predaleč in vam pripravili veselico kar preko radijskih valov. S Petkovo pumpo vam nikoli ni dolgčas! Harmonika, dobra volja in divja zabava! Vse, kar Slovenci smo, na enem mestu!

Saša Lendero

Saša Lendero se je v letu 2006 s hiti kot so Metulj, Luna in Mandoline prebila med najbolj zaželjene in najpopularnejše slovenske glasbenike. V naslednjem letu je s svojo mega uspešnico »Ne grem na kolena« in istoimenskim albumom dobesedno obnorela Slovenijo in osvojila sam vrh slovenske zabavne-pop glasbe. Njena glasba se je na poti do najpopularnejše slovenske izvajalke lahkega popa spreminjala in se iz čistega zabavnega žanra preoblikovala v zabavni-pop s primesmi etno glasbe z različnih področij.

Aktualova Galama

Najboljši in nepogrešljivi radijski šov! Ste žalostni, ker se je končal delovni teden? Brez skrbi! Namesto vašega šefa za dobro voljo skrbita Dean on the Mike in Anita Gošte! AKTUALOVA GALAMA! Največja radijska galama, kar jih je Slovenija KADAR KOLI poznala! 

Mambo Kings

Neustavljivi mojstri žurerskih noči se vračajo na naš oder! Mambo Kings že dolga leta navdušuje s predelavami največjih glasbenih uspešnic, ki zimzelenim skladbam doda še ščepec svoje legendarne dobre volje in že so skladbe obvezni del vsake dobre zabave. Legendarna skupina nedvomno že več kot desetletje polni plesišča tako doma kot v tujini. Njihovi koncerti so nabiti z energijo in vedno zagotavljajo noro zabavo, saj so v njihovem repertoarju priredbe največjih uspešnic vseh časov kot tudi njihove avtorske pesmi.

Jasmin Stavros

Najboljši koncert ne more miniti brez hrvaškega zvezdnika Jasmina Stavrosa, ki je že več desetletij poznan kot največji mojster zabave. Od ostalih glasbenikov se razlikuje tudi po tem, da se nikoli ne dogovarja s svojo glasbeno skupino, katera pesem bo naslednja, saj dela po občutku. Pustite se zapeljati hitom kot so Umoram sam, Dao bi što Amerika, Kad se prijatelji rastaju, Ljubio sam anđela, Ljubomorni ljudi, Maro, Marice, Neka je šarala, Nema mi do njenih očiju in Opala.

Dnevno dogajanje

Video