Zanimivosti

Center Portoroža z novim 5* hotelom

R.T.
15. 1. 2016, 15.21
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Portorož - ˝mesto negativnih ionov˝ - nadgrajuje svojo ponudbo tudi v zimski sezoni.

Promocijsko gradivo
Nov hotel Slovenija 5* bo predvidoma odprl svoja vrata že konec maja 2016.

Hoteli LifeClass Portorož so pričeli s prenovo središčnega hotela Slovenija. Gre za popolno obnovo hotela, pri katerem bo ohranjen le kalup zunanjih sten, notranjost in fasada pa dobita v celoti novo vsebino 5* hotela. Investicija, vredna devet milijonov evrov, predstavlja največjo investicijo v turizem v slovenski Istri po prenovi hotela Kempinski Palace v letu 2008.

Promocijsko gradivo
Hotel Slovenija bo poslej imel nekaj več kot 140 večjih in udobno opremljenih sob in dve restavraciji.

Gre za nadaljevanje investicijskega ciklusa hotelov LifeClass v razvoj ˝Mediteranskega anti-ageing resorta˝. Ta temelji na lokalnih naravnih danostih, med katere v prvi vrsti sodi blagodejna klima, izjemno bogata z zdravimi negativnimi ioni. Portorož leži med dvema solnima poljema, med Strunjanskimi in Sečoveljskimi solinami, kar samo še pridodaja k višji koncentraciji za zdravje ugodnih aerosolov v zraku. V zimskem obdobju, ko se mesta po Evropi in po svetu bojujejo s polucijo in prekomernimi koncentracijami strupenih delcev PM 10, je takšen čist in z blagodejnimi elementi prežet zrak prava rešitev.

Hotel Slovenija bo poslej imel nekaj več kot 140 večjih in udobno opremljenih sob in dve restavraciji. Nov hotel Slovenija 5* bo predvidoma odprl svoja vrata že konec maja 2016. V jeseni pa sledi še popolna prenova bazenskega kompleksa z ogrevano morsko vodo med hoteloma Slovenija in Riviera. S tem bo še pred koncem letošnjega leta ugledal luč nov zimski termalni center.

Portorož se bo lahko poslej postavil ob bok najsodobnejšim zimskim termalnim resortom. 

Dodana bo tudi nova notranja povezava, ki bo povezovala prenovljen bazenski kompleks z morsko vodo in nov hotel Slovenija 5* s preostalimi petimi obnovljenimi hoteli LifeClass ter z bazenskim kompleksom termalnega Pramorja, ki je bil obnovljen pred dobrim letom dni. S kombinacijo dveh sodobnih bazenskih kompleksov z ogrevano morsko vodo ter zdravilnim termomineralnim Pramorjem, celovito ponudbo medicinskega wellness-a ter prenovljenimi hotelskimi kapacitetami 4* in 5* se bo lahko Portorož poslej postavil ob bok najsodobnejšim zimskim termalnim resortom. 



Zanimivosti

varčevanje 5
Varčujmo in varujmo

Uporabite majhne trike, da si zagotovite velike prihranke

krompir 4
Pomembna je priprava

S tem vsestranskim živilom lahko celo hujšamo!

čiščenje pomivalnega korita
Leglo bakterij

Temu delu kuhinje zagotovo posvetite premalo časa! Veste, kateri je?

elastika, gumice
Elastike!

Kot pomoč pri pakiranju ali rešitev za čajne navdušence

SPAR_Svet24_LBZ-ugoden nakup - polne vrecke
Zanimivosti

Ali veste, zakaj in kaj je pametno kupovati na zalogo?

test-baterije
Test baterije

Ali polnjenje samo do 80 odstotkov res pomaga bateriji?