Zanimivosti

Horoskop za četrtek, 3. marca

W.Y.
3. 3. 2016, 06.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
Kako kaže?

OVEN – Neznanec vas bo s svojim pristopom popolnoma razorožil. Prijateljski odnosi bodo v ospredju, to vam trenutno kar ugaja, da se vam ni treba ukvarjati s preveč čustvenimi vprašanji. 

BIK – Pri delu pazite, da vam ne ponagaja počasnost ali ležernost. Končno boste dojeli, kaj vam je pravzaprav hotela sporočiti določena oseba. Ni še prepozno, čeprav se obotavljate. 

DVOJČKA – Tokrat boste uspešno končali nekaj nalog, čeprav vam ostane obremenjujoč občutek, da z nekom ne najdeta skupnega jezika. Pazite, ker se zadeva pravzaprav poglablja. 

RAK – Toliko časa boste obračali besede, da jih boste nazadnje razumeli ravno obratno, kot je bilo mišljeno. Nekatere stvari so čisto preproste, zato ne iščite globljega smisla. 

LEV – Vaša energija pada. Danes boste le poslušali in raztreseno prikimavali, čeprav se ne strinjate z vsem. Pazite, saj ste očitno z glavo v oblakih in površnost se utegne maščevati. 

DEVICA – V današnjem dnevu se z nekom preprosto ne boste mogli ujeti. Prišli boste do zaključka, da je to osebo najboljše pustiti pri miru in preprosto delovati po svoje. 

TEHTNICA – Uživate v tem, da pripovedujete o svojih zamislih. Sicer pa je to lahko igra brez konca, zato utegne postati nevarna. Bodite odločnejši! Najprej se odpravite na krajšo pot, potem si lahko privoščite tudi premor. 

ŠKORPIJON – Določene zadeve ste vzeli premalo resno, zato se vam lahko v današnjem dnevu nakopičijo kritike ljudi, ki niso ravno na vaši valovni dolžini. 

STRELEC – Že dopoldne se potrudite, posebno če se zavedate, da vam časa za pripravo na izpit primanjkuje. Bodite previdni, ker bo vse odvisno od vaše zbranosti. V ljubezni veliko sitnosti, zato počasi. 

KOZOROG – Danes boste aktivni, flegmatični in razumevajoči do ljudi okoli sebe. Ravno zato vam delo in učenje ne bosta predstavljala obremenitve, ampak napredovanje na vaši osebni rasti. 

VODNAR – V ljubezni bo manj sivih oblakov kot v preteklih dneh. Z nekom si bosta ponudila še eno priložnost. Na nastopu ali v večji družbi boste zagotovo izredno iznajdljivi. 

RIBI – Občutek boste imeli, da ste se znašli v položaju brez izhoda. Vendar se ne bojte, kajti že zvečer boste ponovno zašli v ustaljene tire, z vsemi starimi in novimi plodnimi idejami vred.

Zanimivosti

varčevanje 5
Varčujmo in varujmo

Uporabite majhne trike, da si zagotovite velike prihranke

krompir 4
Pomembna je priprava

S tem vsestranskim živilom lahko celo hujšamo!

čiščenje pomivalnega korita
Leglo bakterij

Temu delu kuhinje zagotovo posvetite premalo časa! Veste, kateri je?

elastika, gumice
Elastike!

Kot pomoč pri pakiranju ali rešitev za čajne navdušence

SPAR_Svet24_LBZ-ugoden nakup - polne vrecke
Zanimivosti

Ali veste, zakaj in kaj je pametno kupovati na zalogo?

test-baterije
Test baterije

Ali polnjenje samo do 80 odstotkov res pomaga bateriji?