Zanimivosti

Horoskop za sredo, 2. marca

W.Y.
2. 3. 2016, 06.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kako kaže?

OVEN – Ukvarjajte se s športom, potujte in premikajte se, saj boste nekoliko nemirni. Nekoga boste zlahka prepričali o nečem, toda najprej preverite, kako in kaj sploh pričakuje. 

BIK – Naučite se reči ne in vztrajati pri tem. Poleg vseh svojih obveznosti vam bo dejansko zmanjkalo energije, da bi še drugim delali usluge. Tokrat boste začeli gledati nase. 

DVOJČKA – S sestanka se boste vrnili polni pozitivne energije, tudi zaradi zanimivega, novega poznanstva. Na delovnem mestu bodite diplomatski, saj boste le tako dosegli svoje. 

RAK – Pokažete svoje ustvarjalne potenciale in nikar ne imejte občutka, da ne boste dobro sprejeti, saj vam bo občinstvo bolj naklonjeno kot po navadi. V ljubezni ne pozabite na igrivost. 

LEV – Nečemu se boste sprva izognili, potem pa bo jasno, da se zadeva vedno znova vrača, in naenkrat boste izgubili vso svojo potrpežljivost. Posebno če ste zasebno povezani z nekom iz delovnega kroga. 

DEVICA – Nekoliko manj odločni boste kot po navadi. Ugotavljate, da je včasih modreje postaviti se v ozadje in zadeve opazovati, kot da bi povedali nekaj, zaradi česar bi se lahko kesali. 

TEHTNICA – Pogosto dovolite, da vas vodijo čustva in trma, zato občasno potrebujete več energije in časa, da bi spregledali. Soočili se boste z nekom, ki je še bolj odločen, kot ste vi. 

ŠKORPIJON – Prihajajo prijetna druženja in veliko akcije. Pot do ljubljene osebe bo potekala skozi skupno sproščeno druženje s prijatelji, vendar tudi znotraj družbe, pokažite pozornost.

STRELEC – Za neko zadevo se boste odločili brez kakršnihkoli pomislekov in dogodki vas bodo prepričali, da ste na pravi poti. Posebno v odnosih z osebo, ki je tako samozavestna kot vi. 

KOZOROG – Zdravstvene težave so posledica tega, da ste velikokrat do zdaj le odmahnili z roko, namesto da bi se odločili spoprijeti z vsem skupaj. Previdno, ker niste v najboljših energijah. 

VODNAR – Spočijte se, nahranite svojo dušo, saj ste že nekaj časa preobremenjeni z opravili, ki od vas zahtevajo veliko prilagajanja in popolnoma iskren pristop. 

RIBI – Našli boste nekaj, česar sploh niste iskali. Ne glede na to, kakšne asociacije vam bo to vzbudilo, se raje držite načrta in ne dovolite, da vam misli odtavajo.

Zanimivosti

varčevanje 5
Varčujmo in varujmo

Uporabite majhne trike, da si zagotovite velike prihranke

krompir 4
Pomembna je priprava

S tem vsestranskim živilom lahko celo hujšamo!

čiščenje pomivalnega korita
Leglo bakterij

Temu delu kuhinje zagotovo posvetite premalo časa! Veste, kateri je?

elastika, gumice
Elastike!

Kot pomoč pri pakiranju ali rešitev za čajne navdušence

SPAR_Svet24_LBZ-ugoden nakup - polne vrecke
Zanimivosti

Ali veste, zakaj in kaj je pametno kupovati na zalogo?

test-baterije
Test baterije

Ali polnjenje samo do 80 odstotkov res pomaga bateriji?