Mobilna verzija
18:01 18. avgust 2017

Ne zamudite najboljšega žura na dolenjskem!

Oglasno sporočilo
Posodobljeno: 10:01 / 11.8.2017

Konec avgusta se bomo od poletja poslovili z največjo zabavo na dolenjskem »ADIJO POLETJE!«, ki bo trajala kar dva dni!

Prepih TIN_0809

Rezervirajte si petek 25. in soboto 26. avgusta po 21. uri in se nam pridružite v šotoru pred restavracijo Prepih. Poskrbeli bomo za nepozabno zabavo, fantastični žur, dobro voljo in fenomenalne glasbenike. To pa še ni vse! Dobra jedača in mrzla pijača bosta na voljo tudi pozno v noč. 

GW1_6866

Ste pripravljeni na zabavo?

V petek 25. avgusta se žur začne z najboljšo radijsko veselico Petkovo Pumpo, s katero ni nikoli dolgčas. Harmonika, dobra volja in divja zabava, ja, vse to je Veseljakova Petkova Pumpa. Dober žur se bo nadaljeval s skupino Gadi, ki prihaja iz širše okolice Ljubljane. Trije mladi fantje David Novak, Anže Zavrl in Primož Ilovar navdušujejo na številnih festivalih narodnozabavne glasbe, kjer pobirajo nagrade kot za šalo. Leta 2014 so izdali drugi album z naslovom »Malo, malo še«. Za konec večera pa bo oder zasegla mlada skupina šestih članov, katerih starost ne presega 20 let in je vedno pripravljena na žur. Govorimo seveda o skupini Tequila. Kljub temu, da so še rosno mladi, imajo za seboj že ogromno nastopov. Pred kratkim so izdali čisto prvo pesem z naslovom »Vse mi je OK«, vendar pa so pravi mojstri tudi pri igranju priredb različnih svetovnih uspešnic.

TIN_0418

Skupino Tequila bomo lahko poslušali v petek 25. avgusta.

Žur nadaljujemo v soboto!

Tako je, v soboto 26. avgusta začnemo z najboljšim in nepogrešljivim radijskim šovom Aktualovo Galamo. Za dobro voljo bosta poskrbela Dean on the Mike in Anita Gošte! Žur bo nadaljeval Mladen Jakovljević, bolj poznan kot DJomla KS, ki se z glasbo ukvarja že 14 let. Najprej je organiziral trance žurke po Beogradu in se ukvarjal s produkcijo house, techno in trance glasbe. Ko je ustanovili hip-hop skupino z imenom 'Klasične Seljačine' (od takrat je v njegovem imenu ostala kratica KS), so v ospredje prišli šaljivi hip hop komadi, parodija in šaljiva besedila. Po razpadu skupine je DJomla KS zajadral v vokalni house in komercialno glasbo, kjer kraljuje še danes. Na odru bomo lahko slišali tudi mlado hrvaško pevko Petro Kovačević, ki jo slovensko občinstvo najbolje pozna po hitu »Buka galama«. Petra je ena izmed vidnejših mladih hrvaških pevk, ki postaja z vsakim nastopom bolj priljubljena tudi na sončni strani Alp. 

TIN_0491

Za dobro voljo bosta poskrbela Dean on the Mike in Anita Gošte!

Pridružite se nam na nepozabni dvodnevni zabavi in zažurajte skupaj z najboljšimi pozno v noč!

Vstopnina: 5 EUR (vstopnica velja za oba dneva).
Nakup vstopnic: Restavracija Prepih, prodajna mesta Eventim in večerna blagajna na dogodku.

Se vidimo!

Vaš prispevek