Mobilna verzija
11:26 17. avgust 2017

Zmagovalka mnogih glasbenih festivalov, Nina, je izgubila 35 kilogramov!

Oglasno sporočilo
Posodobljeno: 10:03 / 09.8.2017

Zmagala je na mnogih glasbenih festivalih in prisostvuje v skoraj vseh glasbenih oddajah. Pred 3 meseci je mlada pevka šokirala svoje oboževalce s svojo novo postavo, saj je izgubila 35 kg! Odločila se je odkriti svojo skrivnost.

goslimmer_gif2

Pevka Nina pred in po hujšanju.

Nina, če primerjamo vaše fotografije, ko ste imeli 15 in 25 let, lahko opazimo, da nimate več težav z odvečnimi kilogrami.

Bila sem prava bunka! Pred nosečnostjo sem imela nekih 12 kg preveč, po rojstvu sina Kristjana pa 35! Poskusila sem absolutno vse! Moram priznati, da je bilo to izjemno razočaranje in je jemalo pogum.

Ali ste odkrili način hujšanja?

Gre za obliže za hujšanje GoSlimmer Patch. Proizvaja jih podjetje, ki je specializirana za hujšanje. Njihova sestava je popolnoma naravna - hoodia, gvarana in garcinia. Mogoče je najpomembnejša sestavina obliža vseeno hoodia. Zavira apetit, saj daje občutek sitosti. To pomeni manjši vnos kalorij, česar rezultat je izguba kilogramov.

Koliko kilogramov ste na koncu izgubili?

Potrebni so bili 3 meseci, da sem shujšala 35 kg! Moram pa poudariti, da je bilo to najlažje in najhitrejše hujšanje v mojem življenju!

Bi radi kaj sporočili našim bralcem?

Poskusite GoSlimmer Patch - rešitev za hujšanje za vse generacije. To so skrbno izbrane naravne sestavine. Vsem vam želim, da najdete sebe in premagate debelost. Vsem bo uspelo, ampak pomembno je v to verjeti. Največja nagrada bo, ko boste v ogledalu videli novega sebe in zadovoljstvo, ki ga boste občutili, ko boste spoznali, da ste imeli dovolj moči in vam je uspelo premagati kilograme!

Odločite se za naravno, učinkovito in preverjeno formulo, ki bo stopila vaše kilograme.
Izbrišite odvečne kilograme in se ponosno pokažite na plaži! Izkoristite akcijo za bralce svet24.si – SAMO DANES kar 50 odstotkov popusta! Zgrabite enkratno priložnost – AKCIJA JE OMEJENA: samo za bralce tega članka smo rezervirali kar 50 odstotkov popusta na revolucionarne obliže Go Slimmer! Prihranite kar polovico vrednosti te izjemne rešitve za izgubo kilogramov in jo namesto za 79,94 € dobite samo za 39,97 € TUKAJ.


Zakaj bi trpeli hude bolečine, se mučili v fitnesu ali plačevali drage operacije, ko pa lahko že danes tudi vi odvečne kilograme odpravite na 100 odstoten naraven način?

Vaš prispevek