Mobilna verzija
20.40 30. april 2017

Premiera druge sezone serije “Into The Badlands” ekskluzivno na AMC

Oglasno sporočilo
Posodobljeno: 10.11 / 14.3.2017

Močno pričakovana serija AMC Studios se vrača z desetimi enournimi epizodami.

Foto_AMC_2

The Widow (Emily Beecham). Foto: AMC

Odrešitev, žrtvovanje, vera in družina so teme nove sezone serije Into the Badlands. Svetovna premiera AMC-jeve drame borilnih veščin bo na sporedu v ponedeljek, 20. marca 2017, ob 3:00 uri, ponovitev prvega dela pa še isti dan, ob 22. uri, na kanalu AMC. 

Foto_AMC_3

Bojevnik na poti spiritualnega razsvetljenja. Foto: AMC


Into the Badlands” je ena najvišje uvrščenih novih serij v zgodovini ZDA. Serijo je Deadline proglasil za drzno, zapleteno, izjemno stilizirano in tako, ki dela zapuščino Brucea Leea ponosno”.

Foto_AMC

Največji boj M.K.-ja je v njem samem. Foto: AMC

Na začetku 2. sezone sta Sunny in M.K. daleč stran drug od drugega ujeta v zaporih na nenavadnih mestih. M. K. se bori z nadzorovanjem svojih moči, Sunny pa je odločen, da bije bitko nazaj v Badlands in najde družino, tudi za ceno lastnega življenja. Clipper in Colt na poti dobita skrivnostnega zaveznika, katerega namere so vse prej kot čiste. The Widow nadaljuje zavezništvo proti ostalim baronom, medtem pa temna in skrivnostna grožnja pripravlja maščevanje proti vsem njim. Sklepala se bodo zavezništva, mnogo prijateljstev bo izdanih, do konca sezone bosta življenji Sunnyja in M.K.-ja za vedno spremenjeni, posledice pa pogubne.

Vaš prispevek

;