Astro napoved

Horoskop za ponedeljek, 1. maja

Danaja
1. 5. 2023, 05.00
Deli članek:

Sonce je v biku, Luna je v devici.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Premišljujete, kaj in kako bi povedali, da niste najbolj zadovoljni. Vse se bo dobro izteklo, če boste kratki in jedrnati, posebno če je na drugi strani nekdo, ki je iskren.

BIK - Na vrsto prihaja vprašanje, ki bi se mu najraje izognili. Znova boste globoko zavzdihnili, saj se vam preprosto ne ljubi ponoviti vsega, a žal drugače preprosto ne gre.

DVOJČKA - Energični boste, posebno če se boste odločili za nekoliko drugačne dejavnosti in nekaj več fizičnega naprezanja. Dilema potovati ali ne bo hitro rešena, ko boste govorili s prijateljem.

RAK - Na zadeve bi morali pogledati s srcem, saj se boste le tako znebili občutka, da v ljubezni nenehno kaj čakate. Idealnih pogojev ni, pomembno pa je, da se zavedate, kam vas vleče.

LEV - Tokrat boste kljub prazniku nekoliko malodušni, v ljubezenskih odnosih pa celo nepotrpežljivi, kar se vam ne dogaja pogosto. Vseeno bodite obzirni, ne glede na svoje prave želje.

DEVICA - Glede marsičesa, kar se bo dogajalo danes, bo zadostovalo že to, da prisluhnete svojemu občutku. Vse bo dobro, če se boste le pravilno odločili in si poiskali svojo srečo.

TEHTNICA - Izkažite čustva, saj ni prav nič slabega v tem. Posebno zanimivo bo popoldne, ob srečanju, ki prebuja nove ideje in vas vodi v intenzivno in kreativno razmišljanje.

ŠKORPIJON - Ne razlagajte predolgo, zakaj ste se odločili za določeno zadevo. Posvetite se učenju novega gradiva kot tudi preučevanju pomembnih listin. Le tako boste napredovali.

STRELEC - Imeli boste veliko idej, srečevali boste zanimive ljudi, praznično boste razpoloženi. Preberite si kaj o zadevi, ki vas zanima. Na področju čustev vam določene zadeve ne bodo ravno najbolj jasne.

KOZOROG - Z dobrimi planetarnimi vplivi, si lahko obetate zanimiv dan. Lahko si pričarate uspeh z dejavnostjo, ki ste jo nekoč opustili. Podobno velja v čustvenih odnosih.

VODNAR - Poiskali boste nekoga, ki vam lahko razloži marsikaj glede dogajanj. Popoldne si boste vzeli najboljše zase, tudi ob nekoliko nenavadnem, vznemirljivem srečanju.

RIBI - Zelo vznemirljiv čas, veliko obiskov in veliko komunikacije. V odnosu z domačimi se lahko vznemirjenje prevesi v stres. Danes s strogo disciplino ne boste imeli najboljše izkušnje.

Zanimivosti

krompir 4
Pomembna je priprava

S tem vsestranskim živilom lahko celo hujšamo!

čiščenje pomivalnega korita
Leglo bakterij

Temu delu kuhinje zagotovo posvetite premalo časa! Veste, kateri je?

elastika, gumice
Elastike!

Kot pomoč pri pakiranju ali rešitev za čajne navdušence

SPAR_Svet24_LBZ-ugoden nakup - polne vrecke
Zanimivosti

Ali veste, zakaj in kaj je pametno kupovati na zalogo?

test-baterije
Test baterije

Ali polnjenje samo do 80 odstotkov res pomaga bateriji?

80 kv objekt Laško RTP 1924
Zanimivosti

Stoletje razvoja elektrifikacije Slovenije