Mobilna verzija
18.49 27. april 2017

Messi in Ronaldo se poljubljata na ulicah Barcelone (foto + video)

Ekipa24 nu

V noči na četrtek, torej neposredno po izpadu Barcelone v četrtfinalu lige prvakov, je na eni bolj osrednjih ulic v središču katalonske prestolnice nastal grafit, ki je takoj dvignil ogromno prahu.

messi ronaldo 4.jpg

Na ulici Passeig de Gracia – v neposredni bližini trgovine Apple Store, kjer naj bi bil mimoidočim najbolj na očeh – se v vsem svojem sijaju bohotita največja zvezdnika svetovnega nogometa Cristiano Ronaldo in Lionel Messi. Pravzaprav ne bi bilo nič čudnega, če ne bi 170 centimetrov visoki Argentinec kot zaljubljena mladenka stal na prstih ob 14 centimetrov višjemu Portugalcu ter v rokah držal vrtnico, in če se ne bi fanta strastno poljubljala.

messi ronaldo 1. jpg


Grafit je šokiral vse, ki so ta grafit videli v živo, šokira kajpak tudi vse tiste, ki si ta grafit ogledujejo po svetovnem spletu. In to tri dni pred večnim derbijem, pred El Clasicom v Madridu, ki morda že lahko odloči špansko prvenstvo. Real ima namreč ob tekmi manj tri točke več od Barcelone - v primeru zmage in doseženih treh točk na zaostali tekmi v Vigu bi imel že bržčas nedosegljivih devet točk naskoka.

messi ronaldo 2.jpg


Avtor kontroverznega grafita, ki ga je poimenoval 'Ljubezen je slepa' je dobro znani ulični umetnik Tvboy. Brez dvoma ni naključje, da bo El Clasico odigran v nedeljo zvečer ob 20.45, na dan Svetega Jordija - v Kataloniji praznik cvetja, ljubezni in knjig, sicer pa za ta dan pravijo, da je najbolj romantičen dan v letu oziroma kar dan zaljubljencev.

Vaš prispevek

;