Mobilna verzija
18.49 27. april 2017

Prizadeti Shaq bo pomagal žalujoči družini

Ekipa24 ue

Košarkarska legenda Shaquille O’Neal na pomoč priskočil žalujoči družini, ki je izgubila najstniškega sina.

Shaquille O’Neal

Foto: Reuters

Shaquille O’Neal je pokazal veliko srce in bo finančno pomagal družini, ki žaluje za 13-letnim sinom, ki se je po nesreči ustrelil do smrti in to na neverjeten, tragičen način. S strelnim orožjem se je Malachi Hemphill igral, medtem ko je v živo posnetek svojega dejanja objavljal na Instagramu!

Po poku je sina mrtvega v njegovi sobi našla njegova mati. "Bil je moj edini sin, imel je samo 13 let. Pogleda na prizor tal, kjer je ležal mrtev, nikoli ne bom pozabila," pravi strta mati, ki ni mogla pojasniti dejstva, da je imel najstnik v lasti pištolo.

Med tistimi, ki so za tragičen dogodek slišali, je bil tudi Shaquille O’Neal, ki je družini nemudoma pristopil na pomoč in ponudil, da bo plačal stroške pogreba"Želel sem jim pomagati v tem groznem času in to je le ena od stvari, ki jih lahko naredim," je dejal član hiše slavnih lige NBA in dodal: "Nobena mati ne bi smela doživeti take stvari. Lahko si samo predstavljam, kako hudo se mora počutiti ona in celotna družina."

Shaq sicer ni prvič pomagal na ta način. Legenda košarke je leta 2009 že pokril stroške pogreba petletne Shaniya Davis, ki je umrla potem, ko jo je mati prodala za spolno sužnjo.

Vaš prispevek

;