Slovenija

Popoln suši s človeško ribico

M.K.
1. 4. 2016, 07.06
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Bo človeška ribica, ta čudež narave in eno najbolj zapletenih ter skrivnostnih bitij podzemlja, kulinarično popestrila ponudbo Postojnske jame?

Suši bar »Pri človeški ribici« bo popestril doživetje obiska podzemnega sveta.

V redakciji spletnega portala Svet24.si smo iz zaupnih virov izvedeli, da je prizadevnim biologom v Postojnski jami že pred leti uspelo razvozlati veliko skrivnost razmnoževanja človeške ribice, za katero je doslej veljalo, da se v povprečju razmnožuje le enkrat v desetletju. Pridobljeno znanje in potencialna možnost umetnega gojenja ribice odpirata doslej neslutene poslovne priložnosti, od katerih si pristojni obetajo precejšnje povečanje prihodkov.

sta
Biologi v Postojnski jami so že pred leti razvozlati veliko skrivnost razmnoževanja človeške ribice.

stroski, nasveti, finance, zavarovanje, generali, nalozbe

Zanimivosti

Odgovorno v prihodnost z naložbenim zavarovanjem

Tako so si zamislili Suši bar »Pri človeški ribici«, ki bo postavljen v nekdanjem notranjem hotelskem bazenu, v stavbi na začetku promenade, in bo pomenil pomembno dopolnitev obstoječe ponudbe ter nadgradnjo dosedanjega doživetja jame z novimi vsebinami. Prispeval bo k bolj kakovostnemu kulinaričnemu doživetju obiska podzemnega sveta.

Pri poslovnem projektu kapitalsko sodeluje tudi japonski partner, ki obljublja, da bo k pripravi recepture popolnega sušija s človeško ribico povabil velikega mojstra sušija iz priznane restavracije na podzemni postaji Ginza v Tokiu.

Manj kvalitetne kose znamenite ribice pa bodo ne tako petičnim gostom ponudili tudi v bolj nizkocenovi in take-out različici, kot latino-azijski fusion v obliki suši burita.

Zanimivosti

gebhard rosmanith (1)
Intervju

Na koncu ljudje jedo tisto, kar je v interesu korporacij

zanositev
Zgodba Melite Slavič

Rodila pri 46 letih: ni besed, ki bi opisale, kaj sem čutila, ko sem ga prvič zagledala

hladilnik, prenajedanje, nočni prigrizek
Zdravi prigrizki

Ste tudi vi nenehno lačni in brskate po hladilniku?

viki-groselj
Intervju

Viki Grošelj se po petdesetih letih vrača pod veličastni Makalu

pitje čaja
Zeliščni napitek

Za svežo in sijočo polt si vsak dan privoščite skodelico čaja

LEČA
Leča

Stročnica, ki bogati jedilnike in odpravlja slabokrvnost