Slovenija

Moja čokolada – raj za čokoholike

nn
26. 10. 2015, 09.08
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Če si želite pestro izbiro čokoladnih izdelkov, ne smete prezreti ponudbe podjetja Moja čokolada. Sladkosnedom ponujajo širok izbor najrazličnejših čokoladnih dobrot.

mojacokolada.si
V ekipi podjetja Moja čokolada so vsi veliki ljubitelji čokolad. Na ves glas poudarjajo, da čokolada ni zdravju škodljiva razvada, temveč gre za vrhunsko živilo, ki ima ogromno pozitivnih učinkov na naše telo.

Kakšno je bilo življenje v Evropi preden je Krištof Kolumb iz Amerike prinesel kakovova zrna in preden so odkrili skrivnosti izdelave čokolade? Če bi upoštevali citat Roberta Paula, ki pravi "Devet od desetih ljudi obožuje čokolado. Deseti vedno laže" zelo težko. Česar pa ne poznaš, ne moreš pogrešati.

A danes je drugače. Na izbiro so najrazličnješe vrste čokolade, sladokusci pa vedo, da vse niso enako dobre in kakovostne in tega se zavedajo tudi pri podjetju Moja Čokolada. Njihova ekipa si prizadeva na enem samem mestu združiti vse čokolade sveta ter sladokuscem ponuditi širok izbor najrazličnejših čokoladnih izdelkov.

mojacokolada.si

V svojem četrtem letu delovanja se lahko pohvalijo s ponudbo več kot 1000 različnih čokoladnih izdelkov. Med pestro ponudbo bonbonier, čokoladnih fontan, preizkuševalnih paketov in izdelkov za peko bo vsak našel nekaj zase, čokoladne dobrote pa so primerne tudi za poslovna darila.

Prav posebej ponosni pa so na njihov najbolje prodajan izdelek. To je Moja čokolada – personalizirana čokolada z napisom po želji. Kot za stavo se prodajata tudi Čokoladica – 50 gramska čokoladica v leseni škatlici, na katero »spišejo« gravuro poljubnega logotipa ter Moja bonboniera, ki si jo lahko kupec sestavi sam. Na tem mestu ne smemo prezreti vroče čokolade. Na voljo je namreč kar 50 različnih okusov in če ne veste, katerega bi naročili, ni problema, možna so tudi naročila po en kos.

V čem je torej skrivnost ekipe Moje Čokolade? Široka izbira in kakovost izdelkov. Pravijo, da so v tem času poleg ekskluzivne ponudbe določenih izdelkov, kot so Moja Čokolada, Čokoladica, Moja Bonboniera in izMuesli, uspeli združiti moči tudi skoraj z vsemi  drugimi čokoladnicami iz  Slovenije. Ob tem poudarjajo, da si nizkokvalitetnih čokolad polnih sladkorja niti ne želijo prodajati.

Prodor na Hrvaško in spletni čokoladni svet

Še letos bodo začeli s prodajo tudi na Hrvaškem, v  prihodnosti pa si želijo postaviti pravi spletni čokoladni svet, kjer bo kupec lahko naročal čokolade tudi iz drugih krajev ter jih primerjal med seboj. Zato pa tudi pravijo - smo pravi raj za čokoholike.

Estrada

jan plestenjak
Pripadnost slovenski glasbi in kulturi

Jan Plestenjak protestno zapustil poroko zaradi predvajanja balkanske glasbe

melania (1) profimedia
Biografija Melanie Trump

Melania razglašena za najslabšo prvo damo vseh časov

camilla, kate
Likanje vezalk, ročno pranje svilenih spodnjic

Ekscesna ustrežljivost služabnikov na britanskem dvoru

brigitte-bardot
Slavna BB

Danes 90. rojstni dan slavi legendarna Brigitte Bardot

sara rutar
Sara Rutar

Zmagovalka kuharskega šova pričakuje dojenčka

mario galunič
Kviz Joker

Mario Galunič razkriva, kaj lahko pričakujemo od jesenske sezone

Zanimivosti

krompir 4
Pomembna je priprava

S tem vsestranskim živilom lahko celo hujšamo!

čiščenje pomivalnega korita
Leglo bakterij

Temu delu kuhinje zagotovo posvetite premalo časa! Veste, kateri je?

elastika, gumice
Elastike!

Kot pomoč pri pakiranju ali rešitev za čajne navdušence

SPAR_Svet24_LBZ-ugoden nakup - polne vrecke
Zanimivosti

Ali veste, zakaj in kaj je pametno kupovati na zalogo?

test-baterije
Test baterije

Ali polnjenje samo do 80 odstotkov res pomaga bateriji?

80 kv objekt Laško RTP 1924
Zanimivosti

Stoletje razvoja elektrifikacije Slovenije