Estrada

Šla bo pod nož!

B.P.
23. 3. 2016, 06.59
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

24-letna Gloria Bardorfer, ki je resničnostni šov Bilo je nekoč zapustila prostovoljno, si že dolgo želi biti manekenka, a še prej bo morala, tako pravi sama, na operacijsko mizo.

Planet TV
7 let je bila Gloria blondinka, po novem pa je rjavolaska. Naslednji korak bo lepotna operacija nosu.

facebook
Gloria, ki je v šovu veljala za najlepšo blondinko, se je že odločila za večjo spremembo videza, in sicer se je iz blondinke spremenila v rjavolasko.

Najbolj cmerava tekmovalka šova Bilo je nekoč, 24-letna Gloria, je šov zapustila, ker ni zdržala pritiskov; zaradi teh se je psihično povsem zlomila, a je doma, kmalu po odhodu iz šova, ugotovila, da bi šla rada nazaj. Toda bilo je prepozno, saj kdor zapusti šov, nima več možnosti vrnitve. Prav zato Gloria že kuje načrte za prihodnost. Za bodočo manekensko kariero bo še letos opravila lepotni poseg. »Res je to moja dolgoletna želja. Vem, da bi lahko uspela, a prej moram nekaj popraviti na sebi. Že od malih nog me moti moj nos in že dolga leta govorim, da bi si ga rada popravila, zdaj pa bom to tudi res naredila,« je priznala Gloria in dodala, da je k dokončni odločitvi delno prispevala prav želja, da se preizkusi v manekenskih vodah. »Rada bi se preizkusila kot manekenka. Do zdaj kakšnih večjih izkušenj v tem poslu nisem imela – le eno fotografiranje je za mano, v katerem pa sem neizmerno uživala. Upam, da se mi v prihodnje odprejo kakšne nove možnosti na tem področju.« 

facebook
Komaj čaka, da bo legla na operacijsko mizo in se zbudila z novim nosom.

IZ BLONDINKE V RJAVOLASKO

Gloria, ki je v šovu veljala za najlepšo blondinko, se je že odločila za večjo spremembo videza, in sicer takoj, ko se je vrnila domov, je zamenjala barvo las. Po sedmih letih se je tako iz blondinke prelevila v rjavolasko. »Hm, ja, zdaj sem rjavolaska, a priznam, da mi je kar malo žal in razmišljam o tem, da bi se pobarvala nazaj na svetlo. Je kar velika sprememba – če si sedem let blondinka, se težko navadiš na to, da si naenkrat postala rjavolaska,« je povedala v smehu.

Zanimivosti

varčevanje 5
Varčujmo in varujmo

Uporabite majhne trike, da si zagotovite velike prihranke

krompir 4
Pomembna je priprava

S tem vsestranskim živilom lahko celo hujšamo!

čiščenje pomivalnega korita
Leglo bakterij

Temu delu kuhinje zagotovo posvetite premalo časa! Veste, kateri je?

elastika, gumice
Elastike!

Kot pomoč pri pakiranju ali rešitev za čajne navdušence

SPAR_Svet24_LBZ-ugoden nakup - polne vrecke
Zanimivosti

Ali veste, zakaj in kaj je pametno kupovati na zalogo?

test-baterije
Test baterije

Ali polnjenje samo do 80 odstotkov res pomaga bateriji?