Sveže
Novice Svet24.si

Ste želeli na spletno stran novice.svet24.si?

Izpostavljeno

Aktualno

Novice iz Slovenija in sveta

Vreme

Trenutno

 °C

Weather

Vremenska napoved

vir: ARSO

Popoldne bo oblačno z občasnimi padavinami in burjo na Primorskem. Jutri se bo popoldne oblačnost trgala, nastale bodo plohe.

V četrtek bo spremenljivo oblačno z občasnimi padavinami. V petek bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Na zahodu bo občasno lahko rahlo deževalo. Zapihal bo jugozahodnik. Spet bo nekoliko topleje.

Horoskop

Oven

Oven

Današnji dan lahko pomeni nenadno prekinitev ali zamujeno priložnost. Težko je natančno reči, kaj se bo zgodilo, ker gre za zelo nepredvidljiv vpliv.

Bik

Bik

Bremena so težka in zahtevna, a po tem ste hrepeneli in to ste tudi dobili, le nagrade ne bo. Samo od vas je odvisno, kako boste shajali z novimi odgovornostmi.

Dvojčka

Dvojčka

Če dobite vsaj delno podporo sodelavcev, vam bo to v veliko pomoč, ko boste v težavah. Finančno stanje bo nihajoče, a prihodki bodo vendarle prišli do vas.

Rak

Rak

Negativen vidik današnjega dne je odpor živeti v svoji odgovornosti. Bodite previdni, da v želji po svoji svobodi dovolite tudi ljudem biti, kdor so v resnici.

Lev

Lev

Vleklo vas bo med ljudi, kjer boste lahko izražali svoje mnenje in delili izkušnje. Potrebovali boste občutek sprejetosti, hkrati pa vztrajali pri neodvisnosti.

Devica

Devica

Če se boste znali postaviti zase, lahko pričakujete navidezno napredovanje v karieri. Pazite le, da ne boste za vaše težave krivili drugih, rešujte jih sami.

Tehtnica

Tehtnica

Dan predstavlja točko, ko pogledate nazaj čez to, kar ste dosegli v življenju. Poskusite oceniti in razumeti, kaj ste se naučili in kaj to pomeni za vas.

Škorpijon

Škorpijon

Še bolj bodite pazljivi, ko gre za denar, investicije in uradne zadeve. Izognite se vsem sumljivim poslovnim transakcijam in ponudbam ter ostanite pošteni.

Strelec

Strelec

V ljubezni boste zaskrbljeni. Če ste vezani, premislite, ali vam partner daje ali jemlje energijo. Pazite na hrano, saj se lahko pojavijo težave s prebavo.

Kozorog

Kozorog

Pomembni odnosi bodo danes zahtevali več vaše pozornosti, zato se jim pozorno posvetite. Dejstvo je, da boste prej ali slej morali sprejeti težko odločitev.

Vodnar

Vodnar

Tokrat je resnica boljša, kot vam morda deluje na prvi pogled, zato še malo počakajte. Uspeh boste dosegli počasi in po ovinkih, nekoliko pa omejite stroške.

Ribi

Ribi

Poskusili boste na vsak način dokazati svoj prav, kar je v karieri dovoljeno, v ljubezni pa pretirano. Pri nakupih ste napeti, marsikaj vas preveč mika.

Lokalno

Aktualne novice iz vaše bližine

Sodelujoči mediji

Novice Svet24 Ekipa24 Njena.si Reporter Necenzurirano Odkrito.si Najstnica.si Radio Aktual Veseljak Vestnik Radio Krka Kum24 Radio Salomon Lokalno.si Dolenjski List Dober Tek Primorske novice Večer Radio1 Radio Antena Novi Tednik Radio Bob Radio Celje Radio Ptuj Štajerski Tednik bestFM Preiskovalno.si

© 2023 | Varstvo osebnih podatkov in piškotki | Kolofon