Sveže
Novice Svet24.si

Ste želeli na spletno stran novice.svet24.si?

Izpostavljeno

Aktualno

Novice iz Slovenija in sveta

Vreme

Trenutno

 °C

Weather

Vremenska napoved

vir: ARSO

Ponoči bo oblačno, padavine se bodo prehodno okrepile, meja sneženja se bo nekoliko spustila. Jutri se bo popoldne oblačnost trgala, nastale bodo plohe.

V četrtek bo spremenljivo oblačno z občasnimi padavinami. V petek in soboto bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Na zahodu bo občasno lahko rahlo deževalo. Zapihal bo jugozahodnik. Spet bo nekoliko topleje.

Horoskop

Oven

Oven

Sproščeno delo in telesna dejavnost vam bosta pomagala odpraviti kopičenje negativne energije, ki bi lahko spremljala vpliv lune. Sprostite se vendar.

Bik

Bik

Ne pričakujte pomoči od zunaj, reševanja težav se lotite sami. Če jih boste reševali pazljivo, skrbno in odgovorno, ne boste izgubili nobenih ugodnosti.

Dvojčka

Dvojčka

Trud, ki ga boste vlagali v delo, bo danes celo nekdo opazil. Deležni boste sicer manjših dvoumnih opazk, a se ne boste pustili niti malo motiti.

Rak

Rak

Čeprav je verjetno čas, da se premaknete naprej, se vam obetajo konflikti in spremembe v zvezi z vašimi cilji in razmerami na poslovnem in finančnem področju.

Lev

Lev

Načrtovali boste nekaj glede prihodnosti, a je bolje, če se prepustite svoji intuiciji, ki vam lahko pomaga, da bodo želje uresničljive. Bodite potrpežljivi.

Devica

Devica

Še vedno boste razmišljali o spremembah, ki jih želite doseči v svojem življenju. Osredotočili se boste na delo, saj trenutno ne čutite pravega zadovoljstva.

Tehtnica

Tehtnica

Opustite vse, kar vas omejuje, tako čustveno, fizično, finančno kot duhovno, ter zadržuje pri napredovanju. Pomembno je, da se vsega tega zavedate.

Škorpijon

Škorpijon

Ohranjajte ravnotežje in ne izgubljajte svoje energije. Prav tako ne delajte stvari prehitro, ne bo se vam obrestovalo.

Strelec

Strelec

Dan vam ponuja priložnost, da končno uresničite, kar ste načrtovali. Tudi težave se bodo pojavile, a ne bodo velike in ne bodo vplivale na celoten uspeh.

Kozorog

Kozorog

Danes boste morali obnoviti notranje ravnovesje in energijo ter se predvsem izogibati preobremenjenosti ali vsem presežkom, ki bi lahko vodili v živčnost.

Vodnar

Vodnar

Vztrajate, a slutite, da bi morali ubrati drugačno pot. V ljubezni ste znova neodločni, bojujete se okoli enih in istih stvari. Pazite, da ne ponovite napake.

Ribi

Ribi

Vprašanja, na katera bi se morali osredotočiti, so vaše potrebe po individualnem izražanju v primerjavi z občutkom vpletenosti v družbo in posel.

Lokalno

Aktualne novice iz vaše bližine

Sodelujoči mediji

Novice Svet24 Ekipa24 Njena.si Reporter Necenzurirano Odkrito.si Najstnica.si Radio Aktual Veseljak Vestnik Radio Krka Kum24 Radio Salomon Lokalno.si Dolenjski List Dober Tek Primorske novice Večer Radio1 Radio Antena Novi Tednik Radio Bob Radio Celje Radio Ptuj Štajerski Tednik bestFM Preiskovalno.si

© 2023 | Varstvo osebnih podatkov in piškotki | Kolofon